Binance TR Global Hesabım Hacklendi

Dicle
13 Mayıs 2023 22:33

Binance global hesabım hacklendi ve coinlerim satılmış. Müşteri hizmetleri beni aradı, hesabımdaki çalınan paranın yarısı kadar Binance TR hesabıma para yatırmam söylendi.

Fakat şimdi ne müşteri temsilcisine ulaşabiliyorum ne de uygulamadan destek alabiliyorum. Nasıl olacak bu? Ben en güvenlisinin Binance olduğunu düşünürdüm hep.

Lütfen destek olun, bu hesapları hacklemek bu kadar basit olmamalı.

profile profile
17 Mayıs 2023 18:40 (Şikayetten 3 gün sonra)

Sibel
Sibel

Binance global hesabım ® hacklendi ve coinlerim satılmış. Tüm coinlerim TRX'e dönüştürerek Binance dışı olarak belirtilen bir hesaba 18.02.2024 tarihinde satılmış. Mail adresine gelen tek bir onay bilgilendirme maili bulunmamakta Kendi hesabıma bile bir sürü güvenlik ile girerken hem telefonuma hem mail adresime ulaşılması telefonumdaki başka coin platformlarına girilmeyip sadece Binance global hesabımın boşaltılması bu kadar kolay olmamalı ve Binance müşteri hizmetlerinden aldığım geri dönüş yaşadığınız sorun için çok üzgünüz hesabınız hacklenmiş ve hackerin mailinizi kontrol ettiğini düşünmekteyiz. Kolluk kuvvetlerine şikayetinizi iletiniz demekten başka bir şey yapamaması çok ilginç büyük bir güvenlik zafiyetleri mevcut olduğunu düşünüyorum. Konu ile ilgili Binance globalin desteğini rica ederim.

Binance Global'de Hesabım Hacklendi, Destek Alamıyorum!

07 Haziran 2025 13:49

Binance Para Aktarımında Güven Sorunu