Enes sonuçtan hiç memnun değil

Binance Desteklenmeyen Token Gönderimi

25 Ocak 2023 15:36

Binance hesabıma kendi kişisel cüzdanımdan Polygon ağından 1500BUSD tutarında bir transfer gerçekleştirdim. Tutar hesabıma ulaşmadı ve bir şikayet talebi oluşturdum. Binance ise gönderdiğim busd'un kontrat adresinin, Binance'da belirtilen adresten farklı bir adres olduğunu ve gönderdiğim tokenin desteklenmediğini belirtti. Ve bu tokenlerin kurtarılması için gerekli olan kurtarma işleminin 500BUSD olduğunu ve işlemin kurtarmasının garanti olmadığını, eğer başarısız olursa bu tutarın talep edilmeyeceğini belirttiler. Ben de belirtilen tutarın çok yüksek olduğunu ve bunu neye göre hesapladıklarını, çünkü belirtilen kurtarma işleminin sadece gönderici cüzdana tekrardan kripto paraların geri gönderim olduğunu ve Polygon ağında bu tarz bir işlemin 0.01 ile 0.1 USD tutarında işlem ücreti gerektirdiğini belirttim. Bu işlem ile ilgili herhangi bir yasal kaynaklarının olup olmadığını sorduğumda bu konuda bilgilendirme yapamadıklarını belirttiler. Şu an geçmiş sohbetlerime bir türlü erişemedim ama vaka numarası: nLnQepqEtCLFTaFEr9lo ve tx Hash: 0x516b792befe863e03300ec878d0ef7c0928544cf612963bfc04c90813b0f1ae5. Mağduriyetimin çözülmesini ve bu fahiş tutarın gereksiz olduğunu bildirmek istiyorum.

25 Ocak 2023 21:24 (Şikayetten 5 saat sonra)
Enes
Enes
25 Ocak 2023 22:08

Gönderdiğim token de zaten busd. Kontrat adresinde Paxos: busd diye geçiyor. Paxos busd size bağlı bir token, bunu kabul etmeyip bana geri iletmek için neden 500 busd talep ediyorsunuz? Bahsettiğiniz ekip arkadaşları zaten sizin maaşlı çalışanınız benden istediğiniz bedel faturalandırılacak ve tarafıma yansıtılacak bir para türü değil kripto para. Tamamen keyfi bir ücret talep ediliyor. Gerçekten bu olayın daha makul bir tutarla çözülmesini talep ediyorum aksi takdirde yasal haklarımı kullanmaktan çekinmeyeceğim.

25 Ocak 2023 22:56

Binance TR Hesabıma USDT Transferinde Geçiş Anahtarı Hatası Yaşıyorum