Binance TR Güvenlik İncelemesi 23 Gündür Bitmiyor

Binance TR Güvenlik İncelemesi 23 Gündür Bitmiyor
21 Haziran 2024 13:33

Binance TR hesabım güvenlik incelemesine alındı. İçeride kripto param var ve hesabıma giriş yapamıyorum. Güvenlik incelemesi 23 gündür devam ediyor. Normalde inceleme süreci 10 iş günü olmalıdır. 23 gündür tarafıma bir bilgilendirme maili gelmedi. Sorunumun çözülmesini talep ediyorum. Aksi takdirde kripto varlığımı hesabıma giremediğim için kaybedersem, sorumlusu siz olacaksınız. Lütfen inceleme sürecini bir an önce kontrol etmenizi rica ediyorum. Sorunumu çözerseniz çok sevinirim.

21 Haziran 2024 14:33 (Şikayetten 59 dakika sonra)
Samet
Samet
21 Haziran 2024 14:35

Sizi anlıyorum zaten efendim bunu zaten her Binance kullanıcısı kuralları biliyor ben bu konudan bahsetmiyorum 23 gün oldu hala inceleme var deniliyor ama bir inceleme yapılmıyor gibi geldi bana normal 10 iş günü içinde sorunun giderilmesi gerekir bu süreç daha kaç ay sürecek

Anıl
Anıl

Kardeşim sorunun çözüldü mü bilmiyorum ama benim de 37.529 USD parama güvenlik incelemesi adı altında el konuldu 9 aydır da hesabıma erişim sağlayamıyorum canlı desteğe ne zaman yazsam hep aynı cevaplar robot konuşuyor büyük ihtimalle, Koskoca yatırım platformu ama gel gelelim ilgi alaka sıfır ortada bilgilendirecek bir bilir kişi muhatap yok yazık çok yazık

Hesabımda 2 Gündür Süren Bloke Ve Belirsizlik Mağduriyet Yaratıyor

Müzeyyen