Tuğçe sonuçtan hiç memnun değil

10 Ocak 2024 15:44

Oğlum p. K. İstanbul Tuzla Aydınlı mahallesinde bulunan Binali Yıldırım Anaokulunda öğrencidir. 27 Aralık 2023 Çarşamba günü WhatsApp üzerinden oğlumun öğretmeni, p. In her zaman ki gibi yaramazlık yaptığını, masaya çıktığını ve kendisinin de masadan indirmek için kolundan tuttuğunu ama oğlumun yere basmak için gayret etmediğini ve kendini yere bıraktığını bu nedenle kafasını vurup şiştiğini, öğretmen beni yere fırlattı diye suçladığını söyledi. Ben de kafasını sert mi vurdu doktora gitmeye gerek var mı diye sorduğumda yok çok sert değil dedi. Ben de inandım öğretmene. Arkasından çocuğum eve gelince aşırı şiştiğini ve mosmor olduğunu gördüm hiç de önemsiz bir durum değildi. İlk günün fotoğraflarını ekte paylaşıyorum. Eşime gönderirken çektim o anki şokla. Kafasına hemen ekmek koydum fotoğrafta beyazlıklardan belli oluyor. Birkaç kere daha öğretmeninden hep şikayet duydum ama suçu bize ve p.'a attılar. Psikolog ve psikiyatriyle görüşmesi gerektiği söylendi. 30 Aralık 2023 tarihinde psikiyatriye gittik ve doktorun ilk şüphesi okuldan kaynaklı bir tetiklenme olduğuydu. Bize birkaç evrak verdi ve okulla görüşmek istedi. Bugün 07.01.2024 tarihinde okul arkadaşı a. K. Annesi s. Hanım beni aradı ve çocuğumun okulda şiddet görüp görmediğinde haberim var mı diye sordu. Ben şok oldum çünkü bir süredir şüpheleniyordum ama konduramıyordum, şüphelerim doğru çıktı. Hem a. K. Hem de sınıftan arkadaşı u.'da aynı şeyi annesine anlatmış ve u.'ın annesi de a. K.'in annesi s. Hanım'a söyleyince bana haber geldi. Çocuklar bile o an yaşanan şiddetten çok korkmuş. Aslında oğlumu masaya çıktığında kolundan tutarak yere fırlatıp düşürmüş oğlum kafasını sandalye ayağına vurmuş, kafası o şekilde şişmiş. Gidip kaldırmak için yardımcı bile olmamış elini yüzünü bile yıkamamış kalk ayağa git yüzünü yıka diye de azarlamış. Okulda çalışan mutfak sorumlusu i*** Hanım kafasına buz koymuş yüzünü yıkamış ve yardımcı olmuş. Bunu öğrenince hemen geç de olsa darp raporu alarak Orhanlı Çocuk Şube karakoluna giderek rehber ve sınıf öğretmeninden şikayetçi olduk. Okuldaki sınıf öğretmeni Ö**k***, rehber öğretmeni g*ç** ve Müdüre Hanım A***k** buradan da ayrıca şikayetçiyim. Rehber öğretmeni g*** Hanım da oğlumun kollarını sözde uyarmak ve koşmasını engellemek için sıkarak iki defa farklı günlerde canını yakmış bunları da bugün öğrendim. Çok kızgın ve üzgünüm. Bir anne olarak kendimi çok zor tutuyorum hukuk ve adalet yoluna sığınıyorum.

16 Aralık 2023 18:32

Esenkent Atatürk Ortaokulu Öğretmenin İlgisizliği

30 Eylül 2025 15:47

Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu (Esenyurt) Okulda Yaşanan Şiddet Ve Disiplin Sorunları!

02 Ekim 2024 08:53

Oyun Koleji Anaokulu Okulda Psikolojik Şiddet