16 Aralık 2023 18:32

Oğlum, okuldaki güvenlik eksikliği sebebiyle 17 Nisan 2023 tarihinde okulun müdür yardımcısının kızıyla çarpışarak düştü, göz kenarında yaralanma ve kulağının kıkırdak kısmında ciddi bir şişme meydana geldi. Bu olaydan sonra birkaç ay içinde oğlumu okuldan aldım. Bu süreçte, önkayıt ücreti olarak zorunlu biçimde alınan 6.000 TL'nin tarafıma iade edilmemesi de yaşanan sorunlardan biriydi. Oğlum öğretmenine çok bağlıydı ve bu nedenle kamera kayıtlarını izlediğimde öğretmenlerle ilgili herhangi bir olumsuzluk görmeyince dava açma yoluna gitmek istemedim. Ancak doktorlar, kıkırdaktaki zedelenme için birkaç ay beklememi önerdiler ve herhangi bir müdahale yapılamadı. Şu anda durum öyle ki, kıkırdaktaki kırık maalesef kalıcı hale geldi. Oğlumun psikolojisini koruyarak ve haklı gerekçelerle kaydını aldığım halde, okulun kurucusu çeşitli yalanlarla ücreti ödememek için her yolu denedi. Üstelik ellerinde sözleşme olmadığı halde. Vurgulamak isterim ki, sözleşme imzalamadık, sadece ısrarla talep ettikleri önkayıt ücretini ödemek zorunda kaldım ve kısa bir süre sonra kaydı sildirdim. Bir eğitimci olarak, olayı öğretmenleri haksız yere mağdur etmeden çözmeye çalıştım ve buna rağmen kurucu kişi bu ücreti bilinçli olarak alıkoydu. Yarın fotoğraflarla birlikte resmi şikayette bulunmayı planlıyorum, çünkü yeterince sabırlı davrandığımı ve sağduyulu olduğumu düşünüyorum. Aynı meslek grubundan olan ve maalesef yaşanan her şeyin bedelini ödeyen meslektaşlarımı da göz önünde bulundurarak bu kararı aldım. Ancak kurucu kişinin beni oyalamak için söylediği yalanlara inanamıyorum. Yaptığı reklamlara ve çocuklara değer verdiğini söyleyen konuşmalarına güvenmiyorum. Çocukların önemsendiğine dair bir 23 Nisan kutlaması anımız da var ve bu tarz vitrin oyunlarına şaşırmadığımı belirtmek isterim.

Banu
Banu

Merhabalar çocuğunuza çok geçmiş olsun bir an önce iyileşir inşallah. Kesinlikle hakkınızı sonuna kadar arayın ki bir başka masum çocuğa zarar veremesinler. Benim çocuğumda şiddete maruz kaldı o kurumda birlikte mücadele verelim ki başka masum bir çocuğa daha zarar veremesinler.

Gönül
Gönül

Merhaba hangi şehirdeki gülümse anaokulu bilgi verebilir misiniz bu arada çok geçmiş olsun bir daha yaşanmasın gerçekten içim cız etti

Senem
Senem

Banu hanım nasıl irtibat kurabiliriz? Sizi de dinlemek isterim. Çok üzüldüm yaşadıklarınıza. Bir gün çocuğumu bırakırken de dezavantajlı bir çocuğa yapılan kötü muameleye şahit olmuştum, genç ve sanırım stajyer öğretmenlerden biriydi. Sizin de olayınızı dinlemek ve süreçte beraber hareket etmek isterim.

Şevket sonuçtan hiç memnun değil

Günhan Koleji Maltepe Ön Kayıt İptali Ve İade Problemi

23 Mart 2024 13:58
Tuğçe sonuçtan hiç memnun değil

10 Ocak 2024 15:44
Binali Yıldırım Anaokulu (Tuzla) Öğretmen Şiddeti
Derya sonuçtan hiç memnun değil

Özel Pendik Zeynebim Anaokulu Şikayeti

09 Ekim 2023 08:52