BİM İade/Değişim Kabul Etmiyor

Ayşe
09 Eylül 2024 18:37

Ayrancı, Hoşdere Cd. No:56 D:B, 06540 Çankaya/Ankara adresinde bulunan BİM'den birkaç gün önce çocuk üst çamaşırı aldım, 4 adet ikişerli bedenden oluşan. Büyük beden zar zor olunca küçüğü denemeden iade ya da değişim için götürdüm. Kasadaki görevli (mağaza sorumlusu olduğunu söyledi) kabul etmedi. Müşteriler iç giyim olduğunda iade edildiğini görünce sorun çıkarıyorlar dedi. Bu nasıl bir tavır? denenmemiş ürün ki alt giyim değil! Bunu kabul etmiyorum. Tüketici Hakem Heyeti'ne de şikayetimi yapıyor olacağım.

Fatma sonuçtan hiç memnun değil

Fatma
13 Ocak 2024 23:45
BİM Market İade Sorunu
İnan sonuçtan çok memnun

İnan
14 Ağustos 2024 12:02
"Sorunuma aynı gün çözüm buldukları için teşekkürler"
Abdullah sonuçtan hiç memnun değil

Abdullah
15 Ekim 2024 15:01
Mevlüt sonuçtan çok memnun

BİM Fişsiz İade Prosedürü Ve Müşteri Memnuniyetsizliği

Mevlüt
25 Nisan 2025 11:25
"BİM firmasını söyleyen mağaza sorumlusu ve kasiyerinin dediği gibi değil, çalışanların keyfi uygulamasıymış (ahmet özcan şubesi yazmıştım Doğrusu Altıyol şubesiymiş sorun çıkaran mağaza sorumlusu tekrar geldiği gibi gitmiş) başka bir mağaza sorumlusu bir üstü ile görüştü benden kredi kartı ekstresi istendi, mobil bankacılıktan bulup tarihini öğrendiler aldığım şubeyle görüşüp aldığım fiyatı öğrenip bana nakit ödeme yaptılar. O şubedeki (komek aymanas Konya Meram karşısındaki şube) sorumlu bayana ve sorunumu çözen BİM yetkililerine teşekkür ederim"
BİM Fişsiz İade Prosedürü Ve Müşteri Memnuniyetsizliği
Nurullah sonuçtan hiç memnun değil

Bademlidere BİM Şubesinde Kaba Davranış ve İade Sorunu Yaşadım

Nurullah