Biletix Konser Bileti Sırası

01 Ağustos 2023 14:02

Bodrum antik tiyatro için geçen gün aldığım bilet f blok 1. Kategori olmasına rağmen 30. Sıradaydı. 1. Kategori seçer ve diğerlerinden daha fazla ücret öderken bizi 30. Yani en son sıraya attınız lütfen insanları aldatmayın kaç sıra olduğunu söyleyin

01 Ağustos 2023 14:38 (Şikayetten 36 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Biletix, konser, sanat, spor etkinlikleri düzenleyen organizasyon firmaları ve spor kulüpleri adına bilet satışı yapan aracı bir kurumdur. Biletix’in tek sorumluluğu organizatörler, gösteri mekanları gibi müşterimiz olan kurumlar tarafından belirlenen kurallar dahilinde etkinlik biletlerinin satış ve dağıtımına ilişkindir. Mekanların kapasitesine göre etkinliklerde satışa sunulan bilet adedi, fiyat kategorileri, oturma planı, mekan içindeki uygulamalar tamamen organizatör insiyatifinde olup ilgili etkinliğin organizatörü tarafından belirlenir. Biletix olarak tüketicinin her şartta korunması konusuna gösterdiğimiz hassiyet nedeni ile etkinlik ile ilgili gelen tüm şikayet, görüş ve düşünceleri ilgili organizasyon firmasına ileterek konunun doğru şekilde çözümlenmesi için tüketicinin yanında ve tüketici adına tüm çabayı sarfetmekteyiz. Etkinlik ile ilgili geri bildiriminiz için öncelikle teşekkür ederiz, şikayetinizi organizasyon firması ile paylaştık ve kendilerinden gelen cevap doğrultusunda; bilet satın aldığınız bölümde genel görüşü bozacak herhangi bir kısıtlama bulunmadığı , etkinliğin daha önceki tarihlerinde aynı sıra/ bölüm için çok fazla bilet satıldığı ve benzer bir şikayet almadıkları bilgisini paylaşmışlardır. Saygılarımızla Biletix Müşteri Hizmetleri

01 Ağustos 2023 14:52

Şikayet almadınız mı şaka sanırım 30. Sıradan konser izlettiniz bize hem de öndekilerle aynı parayı ödemişken

Yağmur
14 Temmuz 2024 22:18

02 Ağustos 2023 21:33

Hanife
28 Temmuz 2023 12:09
Dilek sonuçtan hiç memnun değil

Dilek
25 Ekim 2023 11:17