Adem sonucu yetersiz buldu

Bilet.com Müşteri Destek Hattı

08 Mayıs 2023 15:09

bilet.com 0850 4509988 08/05/23 de 4 kez aradım.
~ 13:30 - 15:00 arası
1. 16 dakika
2. 21 dakika
3.8 dakika
cevap vermeden yüzüme kapattılar.
4. 19 bekletip telefon u açıp cevap verdi.
Veee deprem bölgesinden destek veriyoruz internetimiz çekmiyor... Gibi bahaneler (inanmadım) söylediler!
Hizmet anlayışınız bu mudur?
O gün o hareketi yapan çalışanlarınızı müşteriye bu şekilde davranmamalarını lütfen sorgular mısınız?
Böyle yapmakla elinize ne geçti?

Yorumlar (7)

Ömer

Bilet.com dan uçak bileti almak istedim ücret çekildi ama uçak bileti verilmedi müşteri temsilcisini 3 defa 1 er saat bekledim sıra gelince otomatik kapanıyor ücretimi almak istiyorum ama alamıyorum bu nasıl bir uygulama çözemedim

Ömer

Evet aldım geri ücretimi

Elif

Paranızı geri iade ettiler mi bende de aynı sorun oldu 48 saat içinde iade sağlanacak denildi İnşallah edilir ama bir taraftan da mağdur ediyorlar insanı bu uygulama 😡😡😡

Sinem

Geri dönüş alabildiniz mi

Elif

29 Mart tarihinde efeturdan biletim onaylanmadı ama Bilet parası çekildi iki kere ikisininde iadesi olmadı bilginize

Sinem

Geri dönüş alabildiniz mi bende öyle oldu

Mehdiye

9 Aralık ta bilet.com sitesinden bilet alırken sitedeki sorun nedeniyle 3 defa denemek durumunda kaldım sürekli rezervasyon tamamlanmadı diye hata veriyordu ancak 1 kredi kartımdan 2 defa eşimin kartından da denediğim için 1 adet ücrette eşimin kartından çekilmiş olarak gördüm bilet.com müşteri hizmetleri tarafından arama gerçekleşti bize 3 işlem yaptığımızı diğer 2 işlem için iadesinin 5 iş günü süresinde yatacağını belirtti. Ancak 5 iş günü doldu ödeme yapılmadı arayıp sorduğumuzda 7 iş günü diye belirtildi bu defa 7 iş günü de geçti aradım Bana 11 Aralık ta ödeme yapıldığını ifade etti müşteri hizmetleri bankayı arayın dediler banka ile iletişime geçtiğimizde herhangi bir iadenin yatmadığını bekleyen provizyon bulunmadığını iptal edilen provizyon olduğunu söylediler tekrar bilet.com arayıp cevabı ilettik kesinlikle cevabı kabul etmeyip iade yapıldığını söylediler ısrarla iadenin olmadığını anlatmama ve mail yoluyla iletmem rağmen hala ödemem yapılmadı şikayetçiyim

Merve sonuçtan hiç memnun değil

Bilet.com Bilet İptalinde Gerekçesiz Ret Ve Mağduriyet Yaşadım

11 Aralık 20:53
Baran sonuçtan hiç memnun değil

Kazanılan İndirim Kodunu Uygulamada Kullanamama Sorunu

25 Haziran 20:56
Kazanılan İndirim Kodunu Uygulamada Kullanamama Sorunu
Metin sonuçtan hiç memnun değil

Bilet İadesinde Haksız 400 TL Kesinti Mağduriyeti

27 Ekim 10:20