Beyza sonuçtan hiç memnun değil

Bil Koleji Beylikdüzü'nde Geri Ödeme Sorunu Ve İletişim Eksikliği

15 Ekim 2024 11:18

Bil Koleji Beylikdüzü kampüsünde 28.08.2024 tarihinde iptal dilekçemi teslim ettim, 3 çocuğum için geri ücret iadesi yapılması gerekiyor. Sözleşmede 30 iş günü içerisinde geri ücret iadesi yapılması gerektiği yazdığı halde 30 iş gününü geçeli günler oluyor. Okul hiçbir şekilde yardımcı olmuyor. Muhasebeye bağlanıyorum, ücret iademin hangi gün yapılacağına dair netlik istediğimi söylüyorum ancak orada da üslup sıfır. Muhasebede de netlik sağlanmıyor. Genel Müdürlüğü aradığımda ise herhangi bir açan olmadı, sabit bir hat var. Okulda genel müdürlüğün numarasını paylaşmıyorlar. Hem haksızlar hem de veliye karşı tutumları alttan alarak değil, daha çok çıkışarak. Bir an önce paramın iade edilmesini talep ediyorum.

Beyza
Beyza
05 Aralık 2024 00:26

Ağustos ayında verdiğim sözleşmeyi kasım ayı sonuna doğru vereceklerini kurumun gelir giderlerinin olduğunu sıraya aldıklarını söylediler ancak kasım sonunda bile ücret iadesinin %10 un da üstünde bir kesinti yapılacağını bildirdiler verdikleri tarihte bile net olamıyorlar, durumdan yeterice mağdur olduğum için artık konuyu avukatıma devrettim gerekeni yapacak. Her türlü her kuruma şikayette bulunmaya devam edeceğim

Kayıt İptali Sürecinde Oyalama Ve Saygısızlık!

22 Ağustos 2025 14:43
Samet sonuçtan hiç memnun değil

Eksiklerle Başlayan Eğitim Yılı Ve İade Sorunu

09 Ekim 2024 19:48

06 Eylül 2024 11:36
Sezaver sonuçtan memnun değil

Bil Koleji'nde Güvensizlik Ve İade Sorunu

Sezaver
15 Ekim 2024 13:38
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Bil Koleji Geri Ödeme Problemi

11 Eylül 2024 22:22