Murat sonuçtan hiç memnun değil

27 Mayıs 2024 21:06

Adana Sarıçam Bordo Seramik mağazasından Bien Pera L. Grey 45x45 banyo için seramik sipariş verdim. Aynı gün parasını havale yoluyla ödedim. Herhangi bir sorun olması halinde ürünün arkasında olduklarını söylediler. Eksik kalırsa tamamlarız dediler. Birinci mağduriyetim, mutfak ve hol için aldığım ürün eksik kaldı. Tekrar istediğimde 2 hafta sonra teslim edebileceklerini söylediler. Usta önüme bekleyecek, hemen istersem Bien'in Kayseri fabrikasından araç yollayarak alabileceklerini ama yakıt ücretini benim ödemem gerektiğini söylediler. Ürün aldığım fiyattan daha pahalıya verildi, 1800 TL fark çıkacağını söylediler. İş yarım kalmasın diye kabul ettim mecburen. İkinci mağduriyetim ise banyoya aldığım Bien Pera L. Grey ürünün yerine Pera Beyaz gönderilmiş. Duvar rengiyle alakası bile yok. İrsaliyede bile Pera L. Grey yazıyor. Usta döşemiş, bunu istediğim ürün bu değil dediğimde hatalarını kabul ettiler. Doğru fayansı vereceklerini ama işçilik ücretlerine karışmayacaklarını söylediler. Kendi cebimden mi karşılayacağım? Bunu sorumlu benmişim gibi alt kat için de sipariş vermiştim. 50 küsur binlik bir alışveriş, bunu da iptal ettim. Acayip bir ticari anlayış. Ustaya verecekleri 5 bin liradan koskoca firma kaçıyor. Hani arkasındaydınız? Sorunumun çözülmesini istiyorum. Bien Seramik diye aldım, Bien'in adına güvenip aldım. Satış mağazalarınız böyle kafasına göre mi takılacak? Bien olarak olaya el atmanızı bekliyorum. Tüketici Mahkemesi'ne ve Ticaret Bakanlığı'na başvuracağım. Hukuki haklarımı kullanacağımı bilmenizi istiyorum. İlgili görselleri paylaşıyorum. İstediğim ürün ve gönderilen ürün, döşenen üründe var.

02 Nisan 2024 11:57

24 Ekim 2023 16:29

Bien Seramik Ve Arma Seramik İle Yaşanan Hayal Kırıklığı

25 Mayıs 2024 15:30
Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Bien Seramik Fayanslardaki Kalite Ve Düzlemsel Hatalar

29 Mayıs 2024 18:52
İsmet sonuçtan hiç memnun değil

16 Ekim 2024 18:01