Beyoğlu Belediyesi Semt Konağı Gürültü

07 Eylül 2024 21:11

Beyoğlu keçecipiri semt konağında, yani Beyoğlu Belediyesi'ne ait olan bu yerde, neredeyse her yaz günü saat 17:00 ila 23:30 arası, saati ve günü belli olmayacak şekilde gürültü yapılıyor. 112'yi arayıp şikayet oluşturdum, iki kez bir sonuç çıkmadı. Belediyenin yerini 4440160'ı arayarak belediyeye şikayet ettim, tabi sonuç çıkmadı.

181'i arayarak da Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na bildirdim, onlar da bir hafta sonra belediyeye aktarabileceklerini söyleyip konuyu kapattılar. CİMER'e yazdım, CİMER de Beyoğlu belediye başkanlığı; kadın ve aile hizmetleri müdürlüğü'ne aktarmış ve gelen cevapta, daha öncesinde kiralanmış olduğundan bir şey yapamayacakları aktarıldı.

Normalde Beyoğlu zabıta ekiplerince yapılması gereken ses denetimi, belediyenin yeri olduğundan yapılmıyor. Kısaca, şikayet edince işlem yapması gereken yer gürültüye izin veriyor.

İsmail
İsmail
07 Eylül 2024 21:20

Beyoğlu zabıta ekipleriyle de görüştüm belediyenin kiralamış olduğu kisiler olduğu için yüksek bir yaptırımı olmadığı çalışmalarının sürdüğünü bildirdi CİMER e cevap veren Beyoğlu Belediyesi kadın ve aile hizmetleri müdürlüğünün ise açıklamada ne kadar sure için bu alanı kiraladıkları rezerve ettiğini bildirmediler bir an önce rezervasyonların iptalini sağlamaları gerekiyor. Belediye para kazanacak diye mahalle sakinlerini dolaylı yoldan rahatsız ediyorlar

14 Ağustos 2024 15:14
Beyoğlu Belediyesi Beyoğlu Belediye Başkanlığına