Tolgay sonuçtan hiç memnun değil

Beymen Beauty Week Kampanyası Hayal Kırıklığı

Tolgay
05 Mart 2024 15:33

Bu sabah Beymen'den şöyle bir mesaj aldım: 'Sevgili Tolgay G**** güzellik ve bakım dünyasının en yenilerini özel ayrıcalıklarla keşfedeceğiniz Beymen Beauty Week başlıyor. 5-10 Mart arasında, parfümden makyaj ve bakıma uzanan kozmetik seçkimizden dilediğiniz bir üründe size özel %20 indirim teklifimizle Beymen'lere ve Beymen.com'a davetlisiniz.

Detaylar için: https://www.beymen.com/sale-kampanyalar-kozmetik-kampanyasi-101923? tm_source=dengage&utm_medium=sms&utm_campaign=BEYMEN_BEAUTY_WEEK_CRM_050324&dn_channel=sms&dn_send_id=1138. Bilgi: 4444700. Tekliflerimizi SMS ile almak istemiyorsanız 'Beymen' yazıp 3525'e gönderin.

Mersis: 0066000897500012 B016' Beymen.com adresine girdiğimde 7816 ürün kozmetik kampanyası adı altında sergilendiğini fakat hiçbirinde indirim olmadığını fark ettim.

Kendilerine WhatsApp'tan ulaşmaya çalıştım ama saat 11:55'te yazdığım müşteri temsilcisine saat 15:04'e kadar hala bağlanmayı bekliyorum. Sonra müşteri iletişim hattını aradığımda yukarıda belirtilen gibi bir kampanya olmadığını, 2. Ürüne %20 indirim uygulandığını ve yazıldığı gibi bana özel değil herkese açık bir kampanya olduğunu öğrendim.

Bu durumla ilgili olarak, insanları yanıltıcı bilgilerle alışverişe yönlendiren bu zihniyeti kınıyorum.

Yaren sonuçtan hiç memnun değil

Yaren
14 Mayıs 2024 12:46

Su Erdoğan
03 Aralık 2024 15:24
Beymen'den Beklenmeyen Kampanya Hayal Kırıklığı
Hasan sonuçtan hiç memnun değil

Beymen Club Tarafıma Tanımladığını Söylediği İndirimi Uygulamıyor!

Hasan
31 Temmuz 2024 16:35
Beymen Club Tarafıma Tanımladığını Söylediği İndirimi Uygulamıyor!
Efecan sonuçtan hiç memnun değil

Efecan
25 Temmuz 2023 20:09