27 Aralık 2024 20:314.608

2 Aralık 2024 - 16:36 sipariş tarihi ile aldığım Asus rog XQN259QNS 380 Hz ıps panel monitörü, Trendyol adı altında Beta Plus adlı iletişim numarası bulunan ama kimsenin ulaşamadığı bir satıcı, sıfır ürün adı altında teşhir ürünü satıyor. Ürünün sıfır olma ihtimali yok, olsa bile USB portları çalışmıyor. Sanki iki pencere varmış gibi monitörümde yazılar ekranımda asılı kalıyor. Üstüne, piksel sıkışması ve ölü piksel var. Bir adet de olsa, 14 günlük cayma hakkımı bitirene kadar beklediler sağ olsunlar. Monitörsüz bir şekilde kaldım. Üstelik bana ne satıcı ne Trendyol 'Elinize ulaşmadan iade reddedildi ama raporu veremeyiz, kendiniz elinize ulaştığında tekrardan yetkili servise götürüp rapor almanız gerekiyor' diyor. Hayatımda bir kere teknolojik bir parçada böyle bir durum yaşamadım. Sıfır aldığım ürün bildiğiniz teşhir ürünü, kalıbımı basarım, bilirkişi gelsin baksın. Hapse dahi attırır, başka bir şey değildir. Bu yazık, günah diye bakılmıyor. Düzgün çalışan aksamı olmayan bir monitöre 16.501,61 TL verdim ve kimse bu mağduriyeti kabullenmiyor, bu ürünü bana iteklemeye çalışıyorlar. Trendyol ve Beta Plus'tan da her türlü paramı alacağım ve bir daha alışveriş yapmayacağım. Firmalar olarak kalacak. İlk attığım fotoğraftan açıklamaya başlayayım; iç kısımda kalan çerçevede bu tarz bir kırık var. Tahminimce teşhir ürünü olduğu için çerçeve sökülmüş daha öncesinden ve böyle bir darbe bırakmışlar. Gerisi zaten teknolojik aksam kısmının arızaları videolarımda var. Bana ulaşıldığı takdirde hepsini iletebilirim.

Ahmetcan
27 Aralık 2024 21:17

2020 den beri çok iyi bir firma veya şirket olduğunuz belliymiş zamanım yok diye aldım almaz olaydım.

27 Şubat 2025 15:41

Bende 480 hz Asus rog pg27aqdp model aldım panel arızalı geldi ara ara ekran gidip geliyordu iade talebi oluşturdum kargoya verdim iadeyi reddettiler elime ulaştığında ekranını ve kasasını çizmişlerdi metali resmen kazımışlar Trendyol'a Asus müşteri hizmetlerine satı hakkında şikayette bulundum ardından THH ye başvuruda bulundum şimdi bekliyorum bakalım nasip :)

30 Ocak 2025 22:20

Kardeş aynı durumdan birebir yazdıklarının aynısından bende mağdurum bugün elime tekrardan gönderdiler ürünü açıp bakmadan. Aynı şekilde USB portları çalışmıyor, ölü piksel mevcut ve ekranı sarımtırak Dell G2524H modelini almıştım. Ne yaptın benim iade sürecim dolmadan işlem yapmam lazım nasıl bir yol izlemeliyim.

Beta Plus Teknoloji İade Ve Garanti Süreci Yetersizliği

Beta PlusTeknoloji İade Ve Garanti Süreci Yetersizliği

Berke
Beta Plus Teknoloji Hüsranı!

Beta PlusTeknoloji Hüsranı!

Ömer
Beta Plus Teknoloji Kullanılmış Ürün Satıyor!

Beta PlusTeknoloji Kullanılmış Ürün Satıyor!

Beta Plus Teknoloji Telefonlara Bakmıyor!

Beta PlusTeknoloji Telefonlara Bakmıyor!

Diyar