Elgiz sonuçtan hiç memnun değil

02 Aralık 2024 17:48

Glamz turkiye firmasından ne cevap alabiliyorum ne de fatura. Ürünler sahte geri iade edip paramı almak istiyorum. Ayrıca Bertiz Group havacılık şirketini de şikayet ediyorum. Onlar da bu oyunun içindeler! Glamz Turkiye ve Bertiz Group havacılık acilen tarafıma geri dönüş yapıp para iademi yapsın yoksa hem Tüketici Hakları'na hem de vergi müdürlüğüne şikayetimi yapacağım

Bertizgroup

Merhaba, Şikayetinizde adı geçen Glamz Türkiye firması ile Bertiz Group Havacılık arasında herhangi bir ticari, operasyonel veya lojistik ilişki bulunmamaktadır. Tarafımızca yapılmış bir satış, gönderim ya da tahsilat işlemi olmadığı için sistemlerimizde adınıza ait bir kayıt yer almamaktadır. Bu nedenle yaşadığınız alışveriş sürecine ilişkin iade, ürün, fatura veya iletişim konularında şirketimizin işlem yapma imkanı bulunmamaktadır. Şirket adımızın bu şekilde yanlışlıkla anılmış olabileceği ihtimaline karşı bildirmiş olduğunuz durum sadece bilgi amaçlı olarak kayıt altına alınmıştır. Yaşadığınız sorunla ilgili gerekli başvuruları ilgili firma veya yetkili tüketici mercileri üzerinden sürdürmenizi önerir, iyi günler dileriz.

Bengü

Merhaba, sahte olduğunu nasıl anladnz? Ben de sipariş ettim ve o kadar iletisimsizlerki geldiği gibi iade edeceğim

Nezihe sonuçtan hiç memnun değil

15 Ekim 2024 23:57
Bertizgroup Havacılık Ve Kargo Şirketi Şikayeti
Arzu sonuçtan hiç memnun değil

31 Temmuz 2024 08:18