Ümit sonuçtan hiç memnun değil

Gemlik Berkay Otomotiv'de Hararet Yükselmesi!

25 Eylül 2024 08:09

Bursa Gemlik Berkay Otomotiv'den araç aldım ve sonrası;
Aracı alırken sorunsuz hiçbir problemi yok dendiği için expere sokmadık ama araçta ki başlıca sorunlar;
-Hararet yükselmesi.
-Ön rot başları salıncaklar kısacası ön takım komple bitik.
-Arka fren balataları arka merkezler ve fren hidrolik yağı bitik.
-Klima da kaçak var.
- Hararet müşürü ve termostat arızalı.
-Aracın rölantisinde dalgalanma var kendi kendine stop ediyor emme manifold contaları değişti boğaz kelebeği temizlendi ama düzelmedi ve arızayı bir türlü çözemedik. Kendisine bu konuları arayıp anlattığımda şu an bu konuda kanuni hakkınız yok demesine şaşırdım. Her şey kanundan ibaret değil insanda vicdan da olmalı :) Kısacası bizim araç biraz ayıplı ürün gibi oldu.

Aysun
Aysun

Ben de farklı marka yeni aracımı aldığımda benzer bir sorunla karşılaştım moralimizi gerçekten çok bozmuştu ama rabbime şükürler olsun ki hallettik sizi görünce şimdi bile içim sıkıldı biz o kadar emek ve altınlarımızı bozdurarak bir araç almıştık araç sıfır olmasına rağmen multimedyasında arıza, park sensöründe, sağında solunda sıkıntılar çıktı benim servisim farklıydı bugün yarın diye diye oyalayıolardı. Daha önce böyle bir sıkıntı yaşayan mahalleden arkadaşım vardı ona sordum avukata yönlendirdi o da şehrimde olduğu için görüştük noterden mektup göndererek durumu çözdü Allah razı olsun geçmiş olsun umarım bu sıkıntı yakında geçer. İnsanın alın teriyle aldığı araçta böyle problemlerin çıkması çok üzüyor eşim rahatsız olduğu için Bursa dışına çıkamadım vallahi ben servise tekrar tekrar gitmekle uğraşamadım rabbime şükürler olsun benimki çözüldü en azından fikir almak bile çok şey Katar

Serhat sonuçtan hiç memnun değil

16 Eylül 2024 22:00
Gezen Usta İzlediğiniz Videolar İle Alakası Olmayan Ekspertiz!
Olcay sonuçtan hiç memnun değil

Satın Aldığım Araçta Gizlenen Kusurlar Ve Yüksek Masraf

01 Mayıs 2025 14:04