Burhan sonuçtan hiç memnun değil

Bereket Sigorta Sorunları ( Dosya Numaram 702703)

06 Temmuz 2024 13:10

Merhaba, aracıma Bereket sigortadan kasko yaptırdım. Bir kaza sonrası aracım perte çıktı. Aracım ile ilgili bütün evrakları hazırlayıp, pert ihale firmasına trafikten çekme belgesi ile vekalet vermem söylendi. Vekalet ücreti de tarafıma ödetildi. İşlemlerden sonra yaklaşık 1 hafta geçmesine rağmen araç ile ilgili ödeme bilgisi verilmiyor. Pert ihale firması araç ihale ile satıldığında parayı ödeyeceğini belirtiyor. Ben aracımı kasko ile güvenceye alırken pert ihale firmasına güvenerek Bereket sigortaya ile kasko yaptırmadım. İşlem uzatılması için tam olarak iletilen evraklar için sürekli olarak eksik evrak var deniliyor. Bereket sigortadan konuyla ilgili olarak acil çözüm bekliyorum.

09 Temmuz 2024 17:10 (Şikayetten 3 gün sonra)
Burhan
Burhan
09 Temmuz 2024 17:14

Araç trafikten çekilmiştir trafikten çekilmiş kaşeli ruhsatlar tarafınıza iletilmiştir bunu defalarca size bildirmemize rağmen sürekli aynı mesajı paylaşıp duruyorsunuz sovtaj firmasına ve size bildirdiğiniz mail adresine gerekli evraklar iletilmiştir şu an herhangi eksik bir evrak yoktur bunun haricinde pandemi döneminde aracın çalışmama sebebiyle fazla bir kilometre yapmamıştır bundan kaynaklı araçta kilometre durdurma işlemi yapılmıştır diye bilgilendirme yapıp aracın fiyatını düşürmeye çalışıyorsunuz bununla ilgili de gerekli düzenlemeyi yapıp tarafıma dönüş yaparsanız sevinirim

Emine sonuçtan hiç memnun değil

10 Ocak 2024 19:29

24 Ekim 2024 21:03