Oğuzhan
30 Kasım 2023 19:20

Bellona'dan aldığımız Mavenna yatak odası takımı hatalı kuruldu; kapakların biri aşağıda biri yukarıda, kapaklar denk gelmiyor ve kapatırken sıkışıyor. Ayrıca raflarda ve kapakta çatlak ve kırıklar mevcut, değişim için yeni ürün istedik. 'Hatalı ürünleri yenisiyle değiştireceğiz' dediler ama eşimle beraber çalıştığımız için evde olduğumuz günleri belirttiğimizde 'o günler dolu, yer yok' diyorlar; onların belirttiği saatlerde ise biz işte oluyoruz. Haftalarca uğraştık ve ilgilenmediler. Artık vazgeçtik, yaptırmaktan; çok yazık, böyle bir köklü şirkete yakışmadı. İzmir Bayraklı Bellona (Atsaylar) şubesinden almıştık ürünü.

30 Kasım 2023 19:25 (Şikayetten 4 dakika sonra)

01 Aralık 2023 15:04

Atilla sonuçtan hiç memnun değil

Atilla
20 Kasım 2024 21:30
Meltem sonuçtan hiç memnun değil

Meltem
09 Ekim 2024 21:15
Eksik Ve Gecikmeli Teslimat Mağduriyeti
Bilge sonuçtan çok memnun

Bilge
01 Eylül 2023 02:02
"Şikayet oluşturduğum ertesi sabah tüketici hizmetleri benimle direkt olarak iletişime geçti. Eşyaları aldığımız Bellona bayisi hasarı, zararı karşılayacaklarını ifade ettiler ve kırılan televizyonumun zararı karşılandı. Aynı şekilde eşyalarım sıfır olacak şekilde tekrar sisteme işlendi ve cuma günü geleceğini söylediler. Bu süreci çözüme kavuşturduğumuz için memnun olsam da keşke kurumsal bir firma ile bunu hiç yaşamamış olsaydık. Teşekkürler..."

Bellona'dan Aldığım Yatak Odası Takımında Sürekli Sorun Ve Yetersiz Servis

Cengiz