Celal sonuçtan hiç memnun değil

Celal
12 Aralık 2023 13:48

Beko Kahve Makinesi 3. Defa servise gitmesine rağmen sorunum çözülemedi. Yeni aldığımız makine geldiği zamandan beri dışarıya kahve taşırma, yüksek ses, ısıtmama problemleri vardı. Her kahve yaptığımızda makinenin etrafını temizliyoruz fotoğrafları mevcut. Son servise gittiğinde makinenin içinde parçalar değiştiğini sorunun çözüldüğünü söylediler ama sorun hala devam etmekte. Aynı makineden komşumuz da aldı onda böyle bir sorun yok fakat bizim kullandığımız makine sürekli aynı problemleri çıkartıyor. Aldığımız beyaz eşyaların hepsi Beko fakat Televizyon, Buzdolabı, Çamaşır makinesi, Ocak 1 seneleri dolmadan servisten değişime uğradı. Servis ve firma sattıkları ürünlerin aralarında duruyor evet ama bu kadar üründe de sorun çıkması normal değil.

02 Ocak 2024 10:45

Beko kahve makinesi yaklaşık 1 aydır serviste olmasına rağmen hala serviste inceleme aşamasında gözükmekte. Beko müşteri hizmetlerini 4 defa aradım ve bu makinenin 3. Ye servise gittiğini belirttim geri dönüş yapılmadı. Evimdeki TGM beyaz eşyalar Beko TV, buzdolabı, ocak, çamaşır makinesi, bulaşık makinesinden daha garantileri bitmeden sorun yaşadım Beko pişmanlıktır. Müşteri hizmetlerini aradığımda servise sürekli not bırakıyoruz deyip günü kurtarma çabaları sabrımızı tüketti.

Ek
12 Aralık 2023 13:59 (Şikayetten 11 dakika sonra)

Beko Kahve Makinesi Yanık Sorunu Ve Servis İlgisizliği

Tuğçe sonuçtan çok memnun

Beko Türk Kahve Makinesi

Tuğçe
02 Ağustos 2023 14:52
Emel sonuçtan hiç memnun değil

Emel
02 Temmuz 2024 21:08
Savaş sonuçtan hiç memnun değil

Beko Kahve Makinesinden Hayal Kırıklığı: Sürekli Arıza Ve Yetersiz Servis

Savaş