Bebek House Bebekhouse Kusurlu Ergopouch Uyku Tulumu

Bebek House Bebekhouse Kusurlu Ergopouch Uyku Tulumu

Bebekhouse'dan online olarak 20 gün önce aldığım ergopouch uyku tulumu birkaç kullanımda sökülmeye başladı, fotoğrafı paylaştım ve bana tadilat yapabileceklerini ilettiler. İki haftalık kusurlu ürünü tamir ettireceklermiş. Yasal olarak hakkımı arayacağım ama buradan da yazmak istedim alacaklar için firma hakkında bilgileri olsun

29 Kasım 2023 14:49 (Şikayetten 2 saat sonra)

Merhaba Dilek Hanım; 12.11.2023 tarihinde aldığınız bu ürünün görselini bu sabah gönderdiniz, biz de ergopouch firmasına ilettik. Firma da cevap verdi ; '' Kullanmaya başladığı an sorumluluk müşteriye ait, ag kısmi, kol kısmi gibi yerler müşterinin zorlayarak soktuğunu belirtiyor, bunlar tüketici hatası aslında ama sorun yok yedeği varsa göndersin halledelim, tadilat yapalım '' Cevabını verdi. Sattığımız tüm ürünler üretici, distribütör garantisi altında. Eğer ürün iadeye uygun değilse, üretici veya distribütör ne önerirse onu uygulamak zorundayız. Üretici veya distribütörün kararı uygun değilse yani tüketicimizi mağdur ediyorsa; tüketicimize yardımcı oluyoruz ve bir daha o üretici ya da distribütörle çalışmıyoruz. Bu üründe distribütör ergopouch firması hemen göndersin bakalım, ama konu tadilatlık görünüyor dedi. Bu çok uygun bir cevap. Bunu es geçip evet hemen iadenizi alalım dememizi mi bekliyorsunuz? Bu maalesef mümkün değil, saygılarımızla

29 Kasım 2023 15:49

Kendi verdikleri (15 günlük bir üründeki hata için) "tadilatla hallederiz, iade mi yapalım dememizi bekliyorsunuz" cevabı nasıl firma olduklarını gösterdi zaten. Yasal olarak hakkımı arayacağım.

Ürünün incelemeye gitmesini bile kabul etmeme yönünde ilerleyen sizsiniz. Tüm bu yazışmalar, sizin bize bilgi vermeniz ve şikayet var yazıları aynı gün saatler içinde oluyor. Bu olumsuz tavrınızın sebebi ve niyeti kuralları esnetmemeli maalesef. İnceleme isterseniz uygundur, haklarınızı aramanız tabii mümkün.

29 Kasım 2023 16:45

Söylediklerinizin yazılı olarak burda olması güzel. İnceleme istememe nedenim ve bu tavrım sizin tadilat yapılacak şeklindeki cevabınız. Bir üstte yazdığınızı tekrar okuyabilirsiniz. E-ticaret sektöründeyim, 15 günlük bir üründe tadilat yapılacağını hiçbir tüketici kabul etmez. Sadece süreci uzatıyorsunuz ve firma olarak kötü bir izlenim ediniyorsunuz yoksa yasal olarak da haklıyım.

Dilek Hanım Yeri gelir 2 yıllık üründe iade olur yeri gelir 1 günlük üründe iade olmaz. Tadilat için de aynı şartlar geçerli. Madem sektördesiniz, bilmeniz gerekli. Biz size sadece direkt iade olmaz dedik, inceleme ve olası tadilat için açık onayı ilk saniyeden vermiştik. Yukarıdaki yazınızda iade talebi dışında bir talep yok. Belki sonuç iade olacak bunu bilmiyoruz, ama sizin tavrınız farklı. Tüketici hakkı yanında bizlerin de hakkı olmalı. Sizler bizi firma olarak mağdur etmek için buraya yazıyorsunuz. Ve direkt yaptırım için yazıyorsunuz. ( Çünkü konuyu ilettiniz, 1 saat sonra buraya yazmıştınız, halbuki sizi aramıştık ulaşamamıştık.) Biz firma olarak diyoruz ki buraya yazsanız da yazmasanız da haklıysanız yardımcı oluruz. Buraya yazmanız konuyu pozitif çözmenizi sağlamaz. Yasal olarak haklılığınız, yasal yollara başvurduğunuzda ortaya çıkar. Süreç uzatmak bizim hiç istemediğimiz bir şey, sadece prosedürü uyguluyoruz. Ki bugün aramışsınız, hemen aynı gün size kontrol için kargo kodu verilmiş. Saygılar

29 Kasım 2023 20:14

Aslında cevap vermek istemiyorum ama cevap vermeyince buray okuyanların olayların yazdığınız gibi olduğunu sanmasını da istemiyorum. Ben buraya sizden cevap gelmeden yazmadım, maillerim duruyor. Telefonda da H*** ç** hanım'la görüştük, kendisi kullanıcı hatası mı kontrol edilecek dedi, 15 günlük bir üründe sökülme nasıl kullanıcı hatası olabilir dedim, haklısınız dedi, kayıtları dinleyebilirsiniz. Sonrasında tamiratı yapılacak diye kesin bir dille -buradan da yazdınız- belirttiniz. Tüketicinin görmeden aldığı bir ürünü yasal olarak iade hakkı zaten var, ben ürünü direkt göndermek yerine size kusurunu söyledim. Ergopouch un 1 tog tulumunu da kullanıyorum ve dikişleri çok sağlam belli ki bu üründe sorun var. E-ticaret sektöründe olduğum için tüm bu sürece çok şaşırıyorum çünkü mağazadan görerek almış olsam tamam ama online aldım, iade/değişim hakkım var kullanıcı olarak. Ve tüm bu süreçte siz sadece "firmaya ilettik, firma bunu dedi" diyorsunuz. Hiçbir yaptırım ve müşteri memnuniyeti adına hiçbir işlem yapamıyorsanız neden satıyorsunuz? Direkt mondebebe'den alalım?

Merhaba Dilek Hanım ; Ürünü göndermenizi bekledik, firmaya ürün ulaştığı zaman iadenizi yapacağız. Saygılar

Merhaba Dilek Hanım, Ürünü beklemeden, iade sürecinizi başlatıyoruz, saygılar

Uyku tulumunu biraz küçük aldığınızda bu şikayetler olabilir bence, özellikle 2.5 tog olan üründe. Bu sebeple dikkat ederek almak lazım, ben öyle yapıyorum.

Geçen yıl bende aynı firmadan aynı marka tulumdan aldım. 15 gün olmadan bizim dikişler de açıldı. Aradım doğru düzgün bende yanıt alamadım. Uğraşmadım açıkçası ama ürünün çok dayanıklı 4-5 yıldır kullanıyoruz, 2. Çocuğuma giydiriyorum şeklinde reklamları var. Biz ürünü 4-5 ay kullandık şu an dizleri yırtık, içindeki pamuklar topak topak oldu. Verilen paraya yazık diyorum sadece.

Ben de iki farklı markadan toplamda 3 kez (monde bebe ve mini Center) ergopouch uyku tulumu aldım ikisi de aynı şekilde dikiş yerleri hemen söküldü. İlk kullanımda hem de. Yani anlayacağınız ergopouch un böyle bir sıkıntısı var. Ben de iade etmek için aramadım ama genel olarak memnun değilim. Torba tulumda sıkıntı olmadı Çünkü bebekti ve geniş geniş olduğu için sorun olmadı. Ama ayaklı tuluma geçince bir kere giydir çıkar hemen patlıyor dikişler. Ve dar değil yani bedeni de büyük olmasına rağmen.

Yüksek Fiyatlı Uyku Tulumu Bebeğimi Sıcak Tutmuyor, Mağdur Oldum

Ergopouch organik pamuklu 1 tog uyku tulumu satın aldım ve yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum. Ürünü başından beri deniyor...

Minikseyler.com Uyku Tulumu Malzeme Toplanması

Geçen sene minik şeyler firması üzerinden ergopouch 2,5 tog uyku tulumu aldım. Geçen sene kullanırken bir sorun yoktu an...