Bebek House Bebekhouse Kusurlu Ergopouch Uyku Tulumu

Bebek House Bebekhouse Kusurlu Ergopouch Uyku Tulumu
29 Kasım 2023 12:01

Bebekhouse'dan online olarak 20 gün önce aldığım ergopouch uyku tulumu birkaç kullanımda sökülmeye başladı, fotoğrafı paylaştım ve bana tadilat yapabileceklerini ilettiler. İki haftalık kusurlu ürünü tamir ettireceklermiş. Yasal olarak hakkımı arayacağım ama buradan da yazmak istedim alacaklar için firma hakkında bilgileri olsun

29 Kasım 2023 14:49 (Şikayetten 2 saat sonra)
29 Kasım 2023 15:49

Kendi verdikleri (15 günlük bir üründeki hata için) "tadilatla hallederiz, iade mi yapalım dememizi bekliyorsunuz" cevabı nasıl firma olduklarını gösterdi zaten. Yasal olarak hakkımı arayacağım.

29 Kasım 2023 16:12
29 Kasım 2023 16:45

Söylediklerinizin yazılı olarak burda olması güzel. İnceleme istememe nedenim ve bu tavrım sizin tadilat yapılacak şeklindeki cevabınız. Bir üstte yazdığınızı tekrar okuyabilirsiniz. E-ticaret sektöründeyim, 15 günlük bir üründe tadilat yapılacağını hiçbir tüketici kabul etmez. Sadece süreci uzatıyorsunuz ve firma olarak kötü bir izlenim ediniyorsunuz yoksa yasal olarak da haklıyım.

29 Kasım 2023 17:57
29 Kasım 2023 20:14

Aslında cevap vermek istemiyorum ama cevap vermeyince buray okuyanların olayların yazdığınız gibi olduğunu sanmasını da istemiyorum. Ben buraya sizden cevap gelmeden yazmadım, maillerim duruyor. Telefonda da H*** ç** hanım'la görüştük, kendisi kullanıcı hatası mı kontrol edilecek dedi, 15 günlük bir üründe sökülme nasıl kullanıcı hatası olabilir dedim, haklısınız dedi, kayıtları dinleyebilirsiniz. Sonrasında tamiratı yapılacak diye kesin bir dille -buradan da yazdınız- belirttiniz. Tüketicinin görmeden aldığı bir ürünü yasal olarak iade hakkı zaten var, ben ürünü direkt göndermek yerine size kusurunu söyledim. Ergopouch un 1 tog tulumunu da kullanıyorum ve dikişleri çok sağlam belli ki bu üründe sorun var. E-ticaret sektöründe olduğum için tüm bu sürece çok şaşırıyorum çünkü mağazadan görerek almış olsam tamam ama online aldım, iade/değişim hakkım var kullanıcı olarak. Ve tüm bu süreçte siz sadece "firmaya ilettik, firma bunu dedi" diyorsunuz. Hiçbir yaptırım ve müşteri memnuniyeti adına hiçbir işlem yapamıyorsanız neden satıyorsunuz? Direkt mondebebe'den alalım?

05 Aralık 2023 09:06

Merhaba Dilek Hanım ; Ürünü göndermenizi bekledik, firmaya ürün ulaştığı zaman iadenizi yapacağız. Saygılar

08 Aralık 2023 13:37

Merhaba Dilek Hanım, Ürünü beklemeden, iade sürecinizi başlatıyoruz, saygılar

Meltem
Meltem

Uyku tulumunu biraz küçük aldığınızda bu şikayetler olabilir bence, özellikle 2.5 tog olan üründe. Bu sebeple dikkat ederek almak lazım, ben öyle yapıyorum.

Burçin
Burçin

Geçen yıl bende aynı firmadan aynı marka tulumdan aldım. 15 gün olmadan bizim dikişler de açıldı. Aradım doğru düzgün bende yanıt alamadım. Uğraşmadım açıkçası ama ürünün çok dayanıklı 4-5 yıldır kullanıyoruz, 2. Çocuğuma giydiriyorum şeklinde reklamları var. Biz ürünü 4-5 ay kullandık şu an dizleri yırtık, içindeki pamuklar topak topak oldu. Verilen paraya yazık diyorum sadece.

Yagmur
Yagmur

Ben de iki farklı markadan toplamda 3 kez (monde bebe ve mini Center) ergopouch uyku tulumu aldım ikisi de aynı şekilde dikiş yerleri hemen söküldü. İlk kullanımda hem de. Yani anlayacağınız ergopouch un böyle bir sıkıntısı var. Ben de iade etmek için aramadım ama genel olarak memnun değilim. Torba tulumda sıkıntı olmadı Çünkü bebekti ve geniş geniş olduğu için sorun olmadı. Ama ayaklı tuluma geçince bir kere giydir çıkar hemen patlıyor dikişler. Ve dar değil yani bedeni de büyük olmasına rağmen.

Dilek

Evet kesinlikle. Bu arada monde bebe ile yazışmalarım sonucunda iadeyi kabul ettiler ama bir daha lütfen bizden ürün almayın diye de eklediler. Çok kaba da bir dilleri var. Bebeğimden dolayı kargoya gidemedim maalesef ama sonraki kışlar için başka marka tercih edeceğim kesin.

Yüksek Fiyatlı Uyku Tulumu Bebeğimi Sıcak Tutmuyor, Mağdur Oldum

20 Eylül 2025 08:50

13 Ekim 2023 08:30
Şeyma sonuçtan çok memnun

15 Ekim 2024 23:24
"Sorunum çözüldü teşekkür ederim"
Bozuk Suluk Nedeniyle Mağduriyet Ve Çözüm Talebi
Bozuk Suluk Nedeniyle Mağduriyet Ve Çözüm Talebi