Göz Vakfı - Bayrampaşa Göz Hastanesi İlgisiz Personeli

Göz Vakfı - Bayrampaşa Göz Hastanesi İlgisiz Personeli
10 Temmuz 2024 05:2025.487

Göz Vakfı - Bayrampaşa Göz Hastanesi çocuk bölümü asistanının, pedagojik yaklaşım ve bilgilendirme hataları.

Hastanenin çocuk bölümüne 09.07.2024 tarihinde çocuğumuzun göz kontrolü için gittik. Doktorun ( Dr. M**** K******) asistanı ilk kontrolde daha basit bir yol varken ve hastanın zorlandığını gördüğü halde görüntülemede ısrar etti. Sonrasında muayene oldu çocuğumuz. Damla damlatılması gerektiği söylendi. Bu işlem için ne bir bilgi verildi (kaç damla, kaç dakika arayla yapılacak, ne kadar acıtacak vs gibi) ne de bir telkinde bulunuldu. Burada özel olarak çocuk bölümü var. Esneklik beklenmesi de normal. Sonuçta çocuktan bahsediyoruz. Doğal korkuları olması normaldir. Diğer işlem yapılan çocukların ağlama ve bağırmalarını duydukça işlem yapmak bizim için daha da zor hale geldi. Asistan bu işlemin sonuna doğru (hala ne kadar kaldığını söylemeden) bir başka personelle geldi. Çocuğumuzun böyle bir yolla bu işlemi yaptırmayacağını ilettim. Tanımadığı bir bireyin elini ayağını tutması çocukta problem yaratabilir. Hasta yakınına yine bilgilendirme yapmadan doktorun yanına gitmesi ile bizim içinde sinir bozucu bir durum oluştu. 1.400 TL muayene ücreti ödeyip ne bir bilgi, ne bir sonuç alamadan (bize bu konuyla ilgili yine bilgilendirme yapılmadı! ) Muhatap alıp gelip durumu anlatan da olmadı, tedavi almadan hastaneden çıkmak durumunda kaldık. Doktor ve asistanı da konuyla ilgili bilgi vermedi. Hasta hakları yetkilisi durum için özür diledi.

Sonuç olarak; hizmet almadık, bilgi almadık. Ya çocuk bölümümüz var demeyin ya da o bölüme istihdam ettiğiniz kişiyi bilgilendirin. Muayene ücretini ödedim. Karşılığında hizmet almadım. Konuyu üst makama (CİMER'e) taşınmak istiyorum.

Dünya Göz Hastanesi Çocuğumda Dr. Fobisi Oluşturdu

2 Haziran 2024 21:419.370

"Teşekkürler. 🙏"

Birinci Göz Hastanesi Ve Doktorun Yetersizliği, İlgisizliği

15 aylık oğlumun gözündeki rahatsızlık sebebi ile ilgili hastane ve doktordan 02.03.2024 tarihinde randevu alarak hastan...

1 Destek