Serkan sonuçtan hiç memnun değil

Kombi Su Kaçağı Ve Yetersiz Servis Hizmeti

Kombi Su Kaçağı Ve Yetersiz Servis Hizmeti
05 Aralık 2024 00:35

Baymak Lunatec kombi aldım, Kastamonu Cide'de montajı yapıldı. Kurulumu yapılıp ilk çalıştırma yaz aylarında yapıldı. Kış sezonu gelince kombimizi açtık ve içinden su damlattığını gördüm. Damlamanın nereden geldiğini gözlemlemek için su bağlantı borularına, emniyet ventiline, su basıncına ve su basma vanasını kontrol ettim. Tam sıkılmamıştır diye buralardan kaçak yoktu. Devamında güvenlik amaçlı sigortasını indirip servis çağırdım. Gelen Cide Yıldız Teknik yetkili bayi ekipleri, ilk çalıştırmada 50 derecede açın, devamında damlatmayı kesecektir dedi ve kullanıcı hatası deyip 450 TL servis ücreti istediler. Bu durumu kabul etmedim ve ödeme yapmadım. Onlar da diğer bir servis talebi olduğunda bu ücreti vermeden hizmet alamazsınız deyip gittiler. Bu kombinin böyle su kaçağı vermesi kabul edilebilir bir durum değil. Detaylı bir şekilde incelenip sorunumun giderilmesini istiyorum ve şu an damlama devam ediyor. Servisin dediği şekil sonuç vermedi ve bu kombi belki ileride iç aksamı paslanma yapacak. Umarım problem giderilir.

05 Aralık 2024 08:34 (Şikayetten 7 saat sonra)

Değerli Tüketicimiz, Bildiriminiz tarafımıza ulaşmış olup, kayıt altına alınarak ilgili birimlerle paylaşılmıştır. Konu ile ilgili en kısa sürede tarafınıza dönüş sağlanacaktır. Saygılarımızla, Satış Sonrası Hizmetler Müdürlüğü

05 Aralık 2024 23:58

Tesisa ustası çağırdım siz benden bunu istemiştiniz. Gelip kontrollerini yaptı baca ve tüm tesisat ile ilgili bir kusur çıkmadı suyun kaçağınıda tespit etti ve fotograf ile bunu da yükledim yani kombiden kaynaklı ekibiniz tekrar gelip kontrolünü sağlamasını istiyorum

07 Aralık 2024 09:06

Şu an kombinin altına kova koydum tesisat ve montajını yapan usta gelip baca kontrolünü eğimini vs kontrol etti sorun yok baca altına da baktı be servisini göremediği kaçak yapan sorunlu bölgeyi tespit etti ve fotograf çektik servis talebi açtık umarım 2. Gelişlerinde bu sorunumu çözerler yoksa bu iş Hakem Heyeti'ne kadar gidecek zaten bu durumu donanım habere de konu olarak açacağım

23 Şubat 2025 11:40

Hiçbir suretle sorunum çözülmedi ilgilenen olmadı 3 aydır silmeyeceğim bu şikayeti bilginiz olsun

Ayşegül sonuçtan hiç memnun değil

Yanlış Yönlendirme Ve Servis Hataları Nedeniyle Baymak Kombi Mağduriyeti

Ayşegül
14 Nisan 2025 19:37
Sefa sonuçtan hiç memnun değil

Kombi Arızasında Yetersiz Servis Ve Yüksek Ücret Talebi

04 Temmuz 2025 09:53
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Baymak Kombi Kurulum Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri İlgisizliği

Murat