Ömer sonuçtan çok memnun

Ömer
07 Ocak 2024 18:48
Ömer'in Teşekkür Mesajı
“Teşekkürler”

Baymak şofben aldım her banyo yapışımızda 2 dakika sonra sigorta atıyor kablo çok ısınıyor. Kullanmaya başlayalı 2 ay oldu fakat daha ilk başlarda böyle yapması çok saçma bu durum ile alakalı Baymak servisini aradım bu türlü ulaşamadım geri dönüş olmadı. Boşuna almış gibi olduk. Bu markaya da güvenmeyeceksek neye güvenlim.?

08 Ocak 2024 08:14 (Şikayetten 13 saat sonra)

Değerli Tüketicimiz, Bildiriminiz tarafımıza ulaşmış olup, kayıt altına alınarak ilgili birimlerle paylaşılmıştır. Konu ile ilgili en kısa sürede tarafınıza dönüş sağlanacaktır. Saygılarımızla, Satış Sonrası Hizmetler Müdürlüğü

Ömer
09 Ocak 2024 12:27

Teşekkürler

Furkan
17 Kasım 2023 23:22
Baymak Şofben Suyu Isıtıp Sigorta Attırıyor.
Yiğitpusat sonuçtan hiç memnun değil

Yiğitpusat
12 Ağustos 2023 23:20
Gulsen sonuçtan çok memnun

Baymak Şofben Trendyol Dan Aldım Bozuk Çıktı

Gulsen
19 Eylül 2023 23:28
"Melisa hanım çok ilgilendi kendisine teşekkür ediyorum sürekli arayıp süreci takip ettiler. Ancak servis çok soru işaretleri bıraktı kafamda şofbeni açtılar ve hiçbir sorunu yok dediler ben 2 aydır kullanamıyordum bu makineyi nasıl oldu da bir anda düzeldi cidden aklım almıyor belki de ücret almak için bu şekilde yapılıyor bilmiyorum yine de ama şu an cihaz çalışıyor umarım bir daha sorun yaşamam teşekkür ediyorum emeği geçen herkese"
Süleyman sonuçtan hiç memnun değil

Süleyman
08 Ekim 2023 01:29
Fatma sonuçtan çok memnun

Fatma
04 Temmuz 2023 21:10
"Müşteri hizmetlerinden özlem hanim ile görüşme sağlandı çok ilgiliydi hemen servise ulaşım sağlayıp çözüm yoluna gidildi randevu oluşturuldu kendisine ayrıca teşekkür ediyorum"
Baymak Kategorileri