Baymak Luna 5 Kombi Sıcak Su Sorunu

Öztürk
23 Eylül 2023 14:18

Bir yıl önce Baymak Luna 5 kombim sıcak suyu açınca ıslık öter gibi ses çıkarıyordu. Güven teknik servis çağırdım, kombiyi götürdüler ve tamir ettiklerini söylediler. Ancak sorun devam etti. Gaz basıncından kaynaklı olduğunu söylediler ve gaz vanasını kısarak gittiler. Ancak 3 ay sonra aynı ses tekrar başladı. Tekrar teknik servis çağırdığımda parça değişimi gerektiğini söylediler ve yeniden para istediler. Yani elemanlar hiçbir şeyden anlamıyorlar ve sorunumu çözmediler. Geçen sene 2500 TL ödedim ve bölge müdürlüğüne şikayette bulundum. Ancak aldığım yanıt, aradan çok zaman geçtiği oldu. Hem paramı kaybettim hem de kombi arızası devam ediyor. Güven teknik elemanlarından hiç memnun değilim. Kesinlikle şikayetçiyim ve CİMER'e ve Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım. Geçen seneki ödediğim parayı helal etmiyorum.

23 Eylül 2023 14:33 (Şikayetten 15 dakika sonra)

Değerli Tüketicimiz, Bildiriminiz tarafımıza ulaşmış olup, kayıt altına alınarak ilgili birimlerle paylaşılmıştır. Konu ile ilgili en kısa sürede tarafınıza dönüş sağlanacaktır. Saygılarımızla, Satış Sonrası Hizmetler Müdürlüğü

Zeynel
17 Mart 2024 13:27

Faruk
10 Kasım 2024 07:29
Baymak Kombi İle Sürekli Basınç Sorunu Ve Yetersiz Servis Desteği
Ali sonuçtan hiç memnun değil

04 Aralık 2023 20:18
Ercan sonuçtan hiç memnun değil

Baymak Luna Kombi Sürekli Arıza Çıkarıyor Garantiye Rağmen Ücret Alınıyor

Ercan