Baymak Kombi Kullanım Sıkıntıları

Buğra
02 Ocak 2024 09:28

Geçen sene Baymak Duotech kombi satın aldım. Ürünü aldığımda basınç göstergesi kırıktı ve sonrasında çok gürültü yapması sebebiyle değiştirildi. Yenisi takıldı. Ürünü çok sık kullanmadığım bir dairede ne zaman kullanmaya çalışsam bir sorunla karşılaşıyorum. Ya E01 hatası alıyorum ya da başka bir sorunla karşılaşıyorum ve bir türlü istediğim gibi kullanamıyorum. Bir makineyi keyfi olarak kullanamamak gibi bir durum olmamalı, ancak cihaz bazen çalışıyor bazen çalışmıyor. Resetlememe rağmen bir değişiklik olmuyor. Videoda, reset almadığı ve gürültülü çalışma durumunu görebilirsiniz, iyi seyirler dilerim.

07 Ocak 2024 18:12

2 Ocak günü arıza şikayetimi buraya yazmış ve değişim talep etmiştim. Cihazı takan Gaziemir Ata Servis yerine Ege servise E01 hatası ile bilgi verilmiş Ege servis geldiğinde cihazın bacasının iyi oturtulmadığı ve bacadaki yoğuşma sıvısının cihaz içine aktığı nihayetinde cihaz içinde oksitlenme (paslanma) olduğunu servis kaydına geçirmiştir. Ben de yeni cihazda yetkili servisin cihazı doğru monte etmediği için paslı cihazı kullanmak istemediğimi iletmeme karşın çağrı merkezi cihaz tamir edildi değişim mümkün değil demiştir. Ekte yer alan video bugün çekilmiştir. Gürültü problemi devam etmektedir. Tüketicinin korunması kanunu kapsamında bir yıl içerisindeki aynı arızanın 2 kez tekrarı durumunu bilginize sunuyorum dikkat edilirse iki şikayetteki videolar farklıdır. Eklemek isterim ki cihaz içine ben sıvı kaçırsam kullanıcı hatası diyerek ürünü garanti kapsamından çıkartırdınız. Ancak yetkili servis raporunu okursanız yetkili servisin montaj hatasından kaynaklı paslanma var ve cihaz halen gürültülü çalışmaktadır. Takdir sizindir

02 Ocak 2024 09:29 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Tüketicimiz, Bildiriminiz tarafımıza ulaşmış olup, kayıt altına alınarak ilgili birimlerle paylaşılmıştır. Konu ile ilgili en kısa sürede tarafınıza dönüş sağlanacaktır. Saygılarımızla, Satış Sonrası Hizmetler Müdürlüğü

Buğra
02 Ocak 2024 10:40

Hızlı dönüş için teşekkür ederim

Hasan sonuçtan hiç memnun değil

Hasan
24 Ocak 2024 09:37