Ersin sonucu yetersiz buldu

Baymak Klima Ve Servisleri

Baymak Klima Ve Servisleri
Ersin
21 Ağustos 2024 13:34

2023 yılı Ağustos ayında Migros aracılığıyla Baymak Elegant Plus UV 09 model bir klima satın aldım. Kurulumunu yaptırdıktan sonra ailede yaşanan bir sağlık problemi nedeniyle şehir dışına çıkmak zorunda kaldık. Dönüşte, klimayı kullandığımızda dış ünitenin gürültülü çalıştığını fark ettik, yaptığımız ölçümlerde 80-90 desibel arası gürültü ölçümü yapılıyordu. İnternet üzerinden servis talebinde bulunduk ve Bodurlar adıyla bir servis geldi. Kontrollerinde kendisi de benzer ölçümlerde bulundu ve Baymak'ın bu modellerde bir seride benzer problemler yaşadığını belirterek değişim için genel merkez ile görüşeceklerini söyledi. Bir süre ses çıkmayınca servisi arayıp sorduk ve akıbet sorduğumuzda önce muallak cevaplar ile oyalandık, akabinde telefonlar şu anda hastanedeyim, ameliyat oldum vs. sebeplerle cevaplanmadı. Havaların soğuması, iş hayatının yoğunluğu ile biz takibi yavaşlattık. Yeniden takip için aradığımızda servisin değiştiği ve bizle Barış Teknik adlı servisin ilgileneceği söylendi. Kendileri geldi, inceledi ve ilk servisle aynı yorumu yaptı, 'Baymak'ın bu modellerde bir seride benzer problemler yaşadığını belirterek değişim için genel merkez ile görüşeceklerini söyledi.' Süreç yeniden başladı. Servisi hemen hemen her gün arayarak kontrol ediyorum, bölge müdürlüğüne yazdım. Cevap bekliyorum. Derken, değişim onaylandı diye servisten cevap geldi ve tabii biz çocuklar gibi sevindik. Ancak ne gelen var ne giden var. Baymak müşteri hattını arayarak durumu sorduğumuzda gelen cevap herhangi bir değişim için onay verilmediği, çok süre geçtiği (henüz bir yıl dolmadı ve klima hiç kullanılamadı bu arada). Servisi arayıp durumu anlatınca bir yanlışlık var biz görüşelim dediler. Görüşüp döndüler. Bir karışıklık olduğu, bölge müdürü izinli iken vekili tarafından onaylandığı ama şu an kabul edilmediği ve sadece dış ünitenin içinin değiştirilebileceğini söylediler. Müzakeremiz sonucu bunu kabul ettiğimizi bildirdik ve yaklaşık bir aydır haber bekliyoruz. Her seferinde oyalayıcı cevaplarla sanki bizle alay ediyorlar. Bugün geldiğimiz noktada biz de 'artık yeter' diyoruz ve sorumlu bir sanayici-tüccar olarak Baymak firmasının gereken adımları ivedilikle atmasını bekliyoruz. Hatalı çıkan bir serinin toplatılması üretici/ithalatçının sorumluluğundadır. Tüketici mağdur edilmemelidir.

21 Ağustos 2024 13:53 (Şikayetten 19 dakika sonra)

Değerli Tüketicimiz, Bildiriminiz tarafımıza ulaşmış olup, kayıt altına alınarak ilgili birimlerle paylaşılmıştır. Konu ile ilgili en kısa sürede tarafınıza dönüş sağlanacaktır. Saygılarımızla, Satış Sonrası Hizmetler Müdürlüğü

Ramazan sonucu yetersiz buldu

Ramazan
04 Aralık 2023 10:32

Baymak Elegant Plus Uv Klima Pişmanlığı

Gamze
20 Temmuz 2024 14:32
İlyas sonuçtan hiç memnun değil

Baymak Aylardır Yeni Bir Ürünün Yedek Parça Teminini Sağlayamıyor.

İlyas
27 Eylül 2024 18:15

Yeni Alınan Klimadan Yetersiz Soğutma Ve Rahatsız Edici Motor Sesi Sorunu

Kübra
09 Ağustos 12:48
Talat sonuçtan hiç memnun değil

Talat
22 Nisan 2024 12:46