Erkan sonuçtan hiç memnun değil

Baymak Klima Ses Problemi

Erkan
30 Ağustos 2023 02:48

Baymak 12 binlik klima satın aldım yetkili servis tarafından montajı yapıldı. Daha sonra servis klimayı çalıştırdı ve dış üniteden kulak tırmalayan hışırtı sesi gelmeye başladı. Bunun üzerine teknisyen, bu sesin klimayı kullandıkça geçeceğini söyledi. Yaklaşık 1 hafta kullandım ses geçmedi tekrar yetkili servisi aradım ve servis geldi. Dış ünitede bir şeyler yaptı. Havasını tam almamışız dedi. Sonra gitti 15 dakika sonra ses yine başladı. Tekrar aradığım da servisin bana dediği fabrika ile konuştum bazı klimalarda bu ses olması normalmiş ama istersen dış üniteyi fabrikaya gönderebiliriz 2.5 ay klimasız kalabilirsin dedi dedim problem yok yeter ki sorun çözülsün servis geldi. Dış üniteyi söktü götürdü 2 gün sonra geri getirdi ve söylediği cümle dış ünitenin ses desibeli atölyede ölçülmüş ses desibeli normal olduğu için bir problem olmadığını belirtti. Üniteyi geri taktılar şimdi eskisi gibi çok soğukta üflemiyor Ses de cabası. Gelen ses dış ünitenin çalışma sesi olsa anlarım ama değil direk kompresörün içinden geliyor. Demem o ki Baymak pişmanlıktır. Aldığıma bin pişman oldum. Özellikle müşteri memnuniyeti 0.

30 Ağustos 2023 08:04 (Şikayetten 5 saat sonra)

Değerli Tüketicimiz, Bildiriminiz tarafımıza ulaşmış olup, kayıt altına alınarak ilgili birimlerle paylaşılmıştır. Konu ile ilgili en kısa sürede tarafınıza dönüş sağlanacaktır. Saygılarımızla, Satış Sonrası Hizmetler Müdürlüğü

Cengiz

baymak-klima-calismiyor-surekli-gaz-eksiltiyor-2.pdf
baymak-klima-calismiyor-surekli-gaz-eksiltiyor-1.pdf

Emine
25 Temmuz 2023 17:56
Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Hüseyin
10 Kasım 2023 10:49