Hasan sonuçtan hiç memnun değil

Baymak Klima Arızası

Hasan
24 Ağustos 2023 12:18

14.08.2023 tarihinde Hatay ilinde bulunan Hatay Kardelen İklimlendirme Baymak bayinizden Baymak elegant Prime 18000 BTU luk klima aldım. Montaj kurulumu için 4440235 numaralı hattınızdan talepte bulundum. Ancak servis gelmedi ve sürekli olarak oyalandım. Sonunda servis geldi ve montajı yapıldı. Ancak klima birkaç gün sonra P5 ve P3 arızası vererek soğutmamaya başladı. Yine 4440235 numaralı telefondan arıza kaydı açtım ve aynı servis bilgisi tarafıma iletilmiş oldu. Ancak servis sürekli olarak gecikmeler yaşatıyor ve beni oyalamaktadır. İş yerini arayarak şikayetimi ilettim ve iade etmek istediğimi belirttim. İş yeri sahibi ise sorunun çözüleceğini ve yardımcı olacaklarını söyledi. Ancak bu durum beni çok pişman etti. Baymak kaliteli bir marka olmasına rağmen servis hizmeti oldukça kötüdür. Klimayı kullanmak için aldım ancak 10 gündür sorunlarla uğraşıyorum.

24 Ağustos 2023 12:47 (Şikayetten 28 dakika sonra)

Değerli Tüketicimiz, Bildiriminiz tarafımıza ulaşmış olup, kayıt altına alınarak ilgili birimlerle paylaşılmıştır. Konu ile ilgili en kısa sürede tarafınıza dönüş sağlanacaktır. Saygılarımızla, Satış Sonrası Hizmetler Müdürlüğü

Hasan
12 Eylül 2023 13:14

Markanızın sağlamlığı ve güvenirliği için yetkili servisinizi değiştirmenizi tavsiye ederim. İlk montajda yapması gerekeni yapmadıkları için böyle bir süreç yaşandı

Rıfat sonuçtan hiç memnun değil

Rıfat
23 Kasım 2023 20:00
Baymak Ürün Arızalı Geldi. Marka, Ürününün Arkasında Duramıyor.
Ercan sonuçtan hiç memnun değil

Ercan
12 Aralık 2023 10:34
Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Hüseyin
18 Temmuz 2023 10:27
Baymak Klima Eve Teslimat Yapmıyor. Fatura, Satış Fişi Yok.
Baymak Klima Eve Teslimat Yapmıyor. Fatura, Satış Fişi Yok.

Ayıplı Klima İçin Değişim Talebim Sürekli Erteleniyor

Barış