Doğuşhan
Doğuşhan
23 Ağustos 2023 23:525.894

Baymak Elegant Plus uv klimam takılalı 1 ay olmamıştır klimanın duvardaki dijital ekranı buçukları göstermiyor. Kumanda camı kendiliğinden düştü ne yere düştü ne darbe aldı. Dış üniteden çok acayip sesler geliyor fotoğraf ve videolarda belli oluyor. Mağduriyetimin giderilmesini istiyorum toplam 4-5 kere kullandığım bir makine böyle olmamalı.

24 Ağustos 2023 08:26 (Şikayetten 8 saat sonra)

Değerli Tüketicimiz, Bildiriminiz tarafımıza ulaşmış olup, kayıt altına alınarak ilgili birimlerle paylaşılmıştır. Konu ile ilgili en kısa sürede tarafınıza dönüş sağlanacaktır. Saygılarımızla, Satış Sonrası Hizmetler Müdürlüğü

Sinan
Sinan
25 Ağustos 2023 21:26

Aynı dış ünite ses şikayeti bende de var. Başka kişilerde de var. Diğer firmalarda ve baymağın diğer modellerinde böyle ses problemi yok. Bu ürün yeni çıktığı için tam test yapılmadan mı piyasa sürdüler bilmiyorum.

Baymak Klima Sürekli Arıza Yapıyor Ve Gürültü Çıkarıyor

Elif
Elif
14 Şubat 2025 23:164.420

"Şikayetimi buraya yazdıktan sonra Baymak müşteri temsilcisi benimle iletişime geçti ürünümdeki sorunu çözdüler teşekkürler Baymak"

Baymak Arıza, Çözüm Süreci Sıkıntıları

Musa
Musa
4 Temmuz 2023 15:1810.443

"Merhabalar, cihazın ses durumunu dikkate alındı ve cihaz iç, dış ünite, boruları dahi değiştirildi. 3-4 gün çalıştırmalarda normal olarak sadece pervane sesi geliyordu. Şu an rahatsızlık verici bir ses olmaması sebebiyle, istediğimiz zaman kullanabilir olduk. Şikayetlerimi dikkate alarak, çözüm için uğraşan başta Özlem Hanım'a, gelen ekiplere ve Baymak ailesine teşekkür ederim."

Baymak Arıza, Çözüm Süreci Sıkıntıları

Kader
Baymak Klima Şikayeti

Baymak Klima Şikayeti

Turgut
Baymak Ses Problemi İç Ünitede Ses Var!

Baymak Ses Problemiİç Ünitede Ses Var!

Hacı
Çalışmıyor Baymak Marka Su Isıtıcısı

Çalışmıyor BaymakMarka Su Isıtıcısı

Efkan
Baymak Kombi Bozuldu Durduk Yere!

Baymak Kombi BozulduDurduk Yere!

Numan
Baymak Elegant Plus 12000 BTU Klima İç Üniteden Gelen Ses!

Baymak Elegant Plus12000 BTU Klima İç Üniteden Gelen Ses!

Süleyman

Öne ÇıkanKonular