Baymak Bh 14 Şofben Kaynar Su Sorunu

Baymak Bh 14 Şofben Kaynar Su Sorunu
14 Eylül 2024 12:13

Baymak bh 14 Şofbende su sıcaklığını 35 dereceye ayarladıktan sonra suyu sonuna kadar açmama ve çok tazyikli su akmasına rağmen su sıcaklığı 48 derecenin altına düşmüyor. Servisle görüştüm şebeke suyu basıncının yetersiz olduğundan kaynaklanabileceğini ve durumun normal olduğunu söyledi. Önceki kullandığım kombide suyu bunun yarısına kadar açınca bile 35 derece su verebiliyordu. Şofben değil haşlama makinesi sanki. Bu şofbeni aldığıma bin pişman oldum.

14 Eylül 2024 12:55 (Şikayetten 42 dakika sonra)

Değerli Tüketicimiz, Bildiriminiz tarafımıza ulaşmış olup, kayıt altına alınarak ilgili birimlerle paylaşılmıştır. Konu ile ilgili en kısa sürede tarafınıza dönüş sağlanacaktır. Saygılarımızla, Satış Sonrası Hizmetler Müdürlüğü

Ozan
18 Eylül 2024 10:33

Yetkili servis gelip cihazın parametrelerini kontrol etti ve şofbenin normal çalıştığını söyledi ve sorun bulunmadığı için de 360 TL servis ücreti aldı. Ufak bir araştırma sonucu Baymak şofbenin minimum ısı yükü değerinin (Qmin) 14,8 KW gibi çok yüksek bir değere sahip olduğu için bu sorunla karşılaştığımı anladım. Bu da hedef su sıcaklığına ulaşılabilmesi için suyu fazla açmak anlamına geliyor ki bu da fazla su tüketimi demek. Su basıncı yetersizse hedef sıcaklığa hiç ulaşılamıyor. Örneğin DemirDöküm L350F şofbende bu değer Qmin 12 KW. Eğer iade edilebiliyorsa şofbeni iade etme yoluna gideceğim.

Murat sonuçtan hiç memnun değil

Murat

Baymak BH14 Şofbende Sürekli Sıcak Su Sorunu Ve Servis Yetersizliği
Süleyman sonuçtan memnun

Süleyman
14 Temmuz 2024 00:59
"Su stabil sıcaklıkta kalmıyor. Şofben kaynama derecesinde ısıtıp soğuyor konforlu bir duş alınamıyordu. Tadilat yapıldığı için tesisat yenilendi sorumlu olarak Baymak ı gördüm aşırı derecede tenkid ettim. Ertesi günü resmi tatile denk gelmesine rağmen sorumlu İbrahim bey tarafından arandım. Kendisi gayet kibar bir şekilde yardımcı olmak için çaba gösterdi. Bugün sıhhi tesisatçı çağırdım. Kabahatin videoda ki gibi tesisattan olduğu bariz bir şekilde belli oldu. Baymak şirketi ve ilgili İbrahim beyefendiye teşekkür eder. Kesin hüküm verdiğim şirketinizi karaladığım için Baymak çalışanlarından özür diliyorum. Çalışmalarınızda başarılar dilerim."
İlker sonuçtan hiç memnun değil

Baymak Şofben Sıcaklık Sorunu Ve Pişmanlık

İlker