Tolga sonuçtan memnun değil

Enerjisa Başkent Elektrik Perakende Enerjisa Elektrik Kesintileri

08 Temmuz 2023 16:52

Kırıkkale/Merkez/Bağlarbaşı 825/1 (4) ve 819 (7) sokak. Neredeyse her gün elektrik kesintisi yaşıyoruz. Yaşadığımız mağduriyetlerin haddi hesabı yok. Enerjisa'yı arıyoruz enerji tekrar veriliyor ama yine kesiliyor yine kesiliyor. 1 tane direk tipi trafodan onlarca apartman besleniyor. Yağmur yağıyor (aşırı da değil) elektrik kesiliyor, hava sıcak elektrik kesiliyor ya bunlar elektrik kesilmesi için mazeret değil. Bunlar olunca elektriğin kesilmesi normal değil. Her şey normal yine kesiliyor. Enerji hatlarınızda mı sorun var yer altına mı geçireceksiniz, bize kök bina mı yapacaksınız, besleme noktamızı mı değiştireceksiniz bilmiyorum. Mahalleden og hattı geçiyor resmen varlık içinde yokluk yaşatıyorsunuz. Mahallece çok dolmuş durumdayız ya bize açıklama yapın ya da artık toplu dilekçe arkasına mahkeme yoluna çıkacağız.

08 Temmuz 2023 17:25 (Şikayetten 32 dakika sonra)

Merhaba, talebinizle ilgili en kısa sürede sizinle iletişime geçilecektir. İyi günler dileriz. BAŞKENT EDAŞ

08 Temmuz 2023 19:14

Değerli Müşterimiz, Yapmış olduğunuz başvuru tarafımıza ulaşmış ve incelemeye alınmıştır. Başvurunuz hakkında en kısa sürede size bilgilendirme yapılacaktır. Şirketimize göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz. Saygılarımızla, BAŞKENT ELEKTRİK DAĞITIM A.Ş.

Değerli Müşterimiz, Yapmış olduğunuz başvurunuz değerlendirilmiş ve konu ile ilgili tarafınıza 16.08.2023 tarihinde sms yoluyla bilgilendirme yapılmıştır. Şirketimize göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz. Saygılarımızla, BAŞKENT ELEKTRİK DAĞITIM A.Ş.

08 Temmuz 2024 15:09
Yaser sonuçtan hiç memnun değil

18 Temmuz 2023 11:59
Kübra sonuçtan memnun

20 Temmuz 2023 11:29
"Yarım saat gibi bir zaman diliminde sorun giderildi ve hatta konuyla ilgili arayıp görüşme sağladılar. Teşekkür ediyorum."
Bünyamin sonuçtan hiç memnun değil

17 Eylül 2024 20:15

20 Kasım 2023 22:30