Başer Otomotiv Ankara'daki Otomotiv Firmasının Araç Tasarım Ve Teslimat Süreci Eleştirisi

10 Aralık 2023 13:09

Servis dizaynı için 15-20 gün taahhüt edip, 45 günde araç teslim edemeyen firma.

Krediyi almam 1 gün sürdü, B**** O**'nun şasi numarasını yanlış vermesi sebebiyle bankada geçirdiğim süre 3 gün oldu. Arayıp bilgilendirme yapılmıyor, bankacı işlem sırasında durumu fark edip, evrakları yenilememi istiyor.

Aracın jantlarından pas akıyor. Teslim aldığımızda ön göğüste ayak izleri, yerde kablo atıkları ve koltukların poşetleri sökülmüş, bazıları yırtık kalmış.

Şirketi kurduğumuzdan bu yana aldığımız altıncı sıfır araç bu ve plaka takılmadan kaza yapılan bile oldu ancak bu kadar zor durumda kalmadık.

Sözde kurumsal olan firmaya 1,575 milyon TL ödememe rağmen, 50 bin TL eksik olduğu gerekçesiyle 3 gün işleme başlamayan firma, yedek koltuk bile bulundurmuyor.

İnternette daha uygun fiyatlı araç bulduğumuzda, aradaki fiyat farkının nedenini sorduğumuzda 'Tek yetkili dizayn firmasıyız, kalitemiz ve ürünümüzün arkasında durmamız fiyatı etkiliyor' diyorlar. Ancak koltuk takarken kapı direğindeki boyayı çiziyorlar.

Telafi olarak uygun fiyata kış lastiği teklif etmelerini istiyorum ancak Trendyol'dan daha yüksek fiyat veriyorlar.

Özetle, bu firma ile iş yaparken mağdur olabilirsiniz. Ford bayisi B**** Otomotiv'den araç almayı düşünüyorsanız, aracınızı güvenlikten mesaj ile teslim alabileceğinizi bilmelisiniz. İlgiden hoşlanmıyorsanız ve aracınızı yüzünüze bile bakmadan teslim almak istiyorsanız, B**** O**'dan alışveriş yapabilirsiniz. İç temizliği yapılmadan, jant kapakları takılmadan ve araç içindeki sac talaşları ile kablo atıklarını kendiniz temizlemek istiyorsanız, tercihiniz yine B**** O** olabilir.

Maalesef, insanları zor durumda bırakıyorlar.

12 Aralık 2023 19:09

Krediyi almam 1 gün sürdü, satış danışmanı İ*** Hanım'ın şasi numarasını yanlış vermesi sebebiyle bankada geçirdiğim süre 3 gün oldu. Arayıp bilgilendirme yapılmıyor, bankacı işlem sırasında durumu fark edip, evrakları yenilememi istiyor.

20 gün boyunca arayıp durdum, telefonlarıma 2-3 günde bir dönen ve hiçbir talebimi yerine getiremeyen müşteri temsilcisiyle uğraştım. 2 kez araç teslimini iptal ettiler, 1 kez kendi aldıkları muayene randevusunu iptal ettiler. 2. Randevu alırken, personelin izinli olabileceğini veya müşteri memnuniyeti adına aracın muayenesini kendimizin yaptırabileceğimizi belirtmeme rağmen, saat 11'de arayıp 'Saat 15'te muayeneniz var, personel bulamadık, aracı teslim alabilirsiniz' diyorlar. E sınıfı ehliyeti olan başka birini bularak gidiyoruz, araç teslim birimi aracın hazır olmadığını ve muayene sonrası tekrar getirmemizi istiyor. ISO 9001 kalite yönetim sistemine sahip olmalarına rağmen, aracın hazır olup olmadığını gözle kontrol etme duyarlılıkları yok.

Dizayn müdürüne ulaşamıyoruz bile.

Sözde kurumsal olan firmaya 1,575 milyon tl ödememe rağmen, 50 bin tl eksik olduğu gerekçesiyle 3 gün işleme başlamayan firma, yedek koltuk bile bulundurmuyor.

Özetle, bu firma ile iş yaparken mağdur olabilirsiniz. Araç almayı düşünüyorsanız, aracınızı güvenlikten mesaj ile teslim alabileceğinizi bilmelisiniz. İlgiden hoşlanmıyorsanız ve aracınızı yüzünüze bile bakmadan teslim almak istiyorsanız, alışveriş yapabilirsiniz. İç temizliği yapılmadan, jant kapakları takılmadan ve araç içindeki sac talaşları ile kablo atıklarını kendiniz temizlemek istiyorsanız, tercihiniz yine burası olabilir.

Maalesef, insanları zor durumda bırakıyorlar.

Ceyhun sonuçtan hiç memnun değil

16 Ağustos 2024 01:54
Kemal Tepretoğulları Yüzde 0 Müşteri Memnuniyeti
Gülbin sonuçtan hiç memnun değil

18 Mayıs 2024 20:34