Sevki sonuçtan memnun

Başarı Elektronik Tablet Batarya Değişimi

13 Ocak 2024 10:24
Sevki'nin Teşekkür Mesajı
“İlginiz için teşekkür ederim. Firma olarak mağdur etmeyeceğinizi Biliyordum”

Adana Başarı teknik Barajyolu şubesine TAB s7 tabletimi batarya değişimi için verdim. Aradan birkaç gün geçti ve SMS geldi. 'tabletiniz hazır, alabilirsiniz.' diye. Bugün servise gittim, ürünü teslim alacakken ekranında çizik olduğunu fark ettim. Bu şekilde teslim almayacağımı söyledim fakat 'tableti sistemden çıkış yaptım, almalısınız.' dediler. Elime tutuşturdular. Ben ekranımı sağlam ve çiziksiz teslim ettim. Teknisyene soruyorlar, 'ben notu aldım, çizik vardı.' diyor. Ben kendimden o kadar eminim ki olmadığına, arkadaşlar teslim alırken cihazın resimlerini çekmişler ve resimlerde bir şey görünmüyor; ışıktan dolayı ekran parlama yapmış. Ki çıplak gözle görülen bir çiziğin görülmemesi imkansızken. Ayrıca teslim fişine yazılan cihaz durumu ile alakalı 'ekranda çizik var.' yazılmamış, gözle incelememiş veya görmemiş arkadaşlar bana söylenen bu ama o kadar emin konuşabiliyorlar. Başarı teknik servise ürün teslim etmeyin. Tamir edeceklerken cihaza başka zarar verip kabul etmiyorlar. Sağlam cihazı çizik veriyorlar. 'biz yapmadık.' diyorlar. İnsanlar elindeki ürünün nasıl olduğunu bilmekte. Şimdi soruyorum size, bu ürün batarya değişimi yapılırken, internette o kadar video var ki izledim, ekrana herhangi bir zarar verilmeden yapılamıyor diyebilirim. Gerekli yerlere şikayetimi bildireceğim. İnsanlar, servise tamir olması için cihazlarını verirken, üzerine cihazda başka bir zarar verip teslim etmek ne demektir? Siz olsanız kabul eder miydiniz? Samsung tarafından Başarı teknik tarafından mağduriyetimin düzeltilmesini istiyorum.

Sevki
Sevki
15 Ocak 2024 11:05

İlginiz için teşekkür ederim. Firma olarak mağdur etmeyeceğinizi Biliyordum

Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Başarı Elektronik Başarı Teknik Samsung'a Cihaz Teslim Etme, Teslim Alma

30 Kasım 2023 23:10