Sibel sonuçtan hiç memnun değil

Bambi Ayakkabı Edirne Erasta Bambi Mağazası

21 Eylül 2024 17:12

Edirne Erasta Bambi'den çanta aldım. Daha sonra değişim için Bambi mağazasına gittim. Başka çanta beğendim. Etiket fiyatı ikisininde aynı olduğu halde ekstra 1000 TL daha vermem gerektiği söylendi. Etiket fiyatların ın kasada aynı olmadığı ve bunun tüm çantalarda böyle olduğu söylendi. Aynı fiyat çanta bulmak için mağazada ararken kasiyer tarafından acele edin sizin yüzünüzden müşteri kaybediyorum dedi. Ben o zaman iade edip paramı verin ya da çek fişi verin dedim. Bunun mümkün olmadığını söyledi. Tavrı çok kötüydü. Müşteri olarak diğer mağazalarda böyle sorun yaşamadığını söyledim. Mecburen bir çanta seçmek zorunda kalıp arada oluşan farkı bna iade etmediler yerine 4 tane çorap verdiler. Edirne Erasta Bambi den alışveriş yaparsanız çanta üzerindeki fiyat kasayla aynı değil. Tavır yaklaşım kötü. İade olmuyor.

21 Eylül 2024 17:29

Edirne Erasta Bambi mağazasından çanta aldım birkaç gün sonra değiştirmek istedim. Başka bir çanta beğendim. İkisininde etiket fiyatı aynı idi. Müşterinin görmediği yerde kasada okuttu 1000 TL daha ücret vermem gerektiği söylendi. Neden diye sorduğumda çanta üzerindeki fiyatların doğru olmadığı gerçeği yansıtmadığı söylendi. Etiket fiyatları güncel değilmiş. Kasada aynı fiyat olan çantayı bulmak için mağazada ar arayışa geçtim. Kasiyer acele edin sizin yüzünüzden müşteri kaybediyorum bir an önce aynı fiyatlı çantayı bulup gidin dedi. Ben o zaman ya iade alıp paramı verin ya da daha sonra kullanmak için hediye çeki verin dedim. Bunun mümkün olmadığını illa aynı fiyatlı çanta bulmam gerektiği söylendi. Beğendiğim çantalar için ekranını görmediğim kasada ekstra para vermem gerektiği söylendi. Beğenmediğim fiyatı kasada daha ucuz olduğu için almak zorunda kaldığım çanta için aradaki farkı para ile iade etmediler zorunlu olarak ihtiyacım olmadığı halde çorapla kapattılar. Çözüm odaklı değiller. Kasiyerin tavrı hoş değil.

20 Temmuz 2024 19:16
Feyza sonuçtan hiç memnun değil

07 Ekim 2024 17:35
Çanta Değişiminde Yaşanan Sorunlar ve Müşteri Hizmetleri Deneyimi
Çanta Değişiminde Yaşanan Sorunlar ve Müşteri Hizmetleri Deneyimi

06 Ekim 2024 17:17
Mağdur sonuçtan hiç memnun değil

19 Haziran 2025 11:20
İade Farkı İçin Zorunlu Alışverişe Zorlandım!

04 Şubat 2025 14:20