Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

Balıkesir Atatürk Şehir Hastanesi Atatürk Şehir Hastanesi Kalp Damar Cerrahisi

15 Mart 2024 00:19

Balıkesir Atatürk Şehir Hastanesine randevu alarak gittim, Kalp Damar Cerrahisinde A**** A*** G******* 'a ameliyat olmuştum, ağrılarımdan dolayı kontrole gittim. Altını çizerek belirtiyorum randevu alıp gittim, tam saatinde oradaydım Dr. Yok yerinde, sekreteri vardı, ne zaman gelir diye sorunca biraz bekleyin dedi, lazer işleminde denildi. Bekleme sırasında hastalar artıkça arttı gelen giden soruyor bekleyin deniliyor. Yarım saat, 1 saat derken... Bu bekleme 1.5 saatten fazla sürdü. Sabah gittiğim hastaneden 12' yi geçiyordu çıktım. Doktoru hiç görmeden! Birazdan gelecek denilen Dr. Poliklinikte hastalar doluyken, biz randevu var sistemde bilgisi vardır nasıl olsa elbet gelir diye beklerken oradan da ameliyata geçmiş. Sekreterine dahi bilgi verilmemiş, biz hastalar boş insanlar mıyız, İlçeden yol gidip saatlerce bekliyorum, herkesin kendine göre sorumluluğu, işi gücü var, sadece ben de değil çok yaşlı hastalar da bekliyordu kimisi sadece bir ilaç yazdırmak için. Ayrıca kendisi ameliyat yapacağı hastaya bile ameliyat hakkında doğru dürüst bilgi vermeyen bir cerrah. Ameliyat oldum ama kafamdaki soru işaretleriyle birlikte... Ameliyat sonrası viziteye gelecek denildi gece yatışta orada da saatlerce bekledim gelen giden olmadı ertesi gün öğlene doğru gelip ilaç yazıp taburcu etti. Bu olanlara rağmen şikayet yazmadım buraya ama bugün artık gelecek olan hastalar bilsin diye buraya yazıyorum. Keşke ben de bilseydim de hiç boşuna bu sürece bu doktorla girmeseydim. Evet zor bir meslek ama karşınızdaki de insan, gayet nazikçe hastalıkla ilgili kısa sorular sorup karşılığında surat bin karış sorduğun sorulara yetersiz cevap almak, tersleyerek cevap vermeler. En özetiyle durum bu detaylara hiç girmeden. Anlamadığım hiç mi denetlenmiyor bu sistem. Madem polikliniğe hiç gelmeyecekti neden sistemde randevu açık görünüyor, yapılacak işlemler, ameliyatlar önceden planlı değil mi (! ) Ben şimdi bir de sistemde randevusuna gitmeyen hasta oluyorum muayene olamadığım için. Beklediğim süre için ve öncesinde yaşadığım süreç için hakkım helal değil. Allah bir daha yolumu düşürmesin bu doktora.

Merve sonuçtan hiç memnun değil

Balıkesir Atatürk Şehir Hastanesi Doktor Randevusu Ve İletişim Sorunu

25 Ocak 2024 15:55
Balıkesir Atatürk Şehir Hastanesi Doktor Randevusu Ve İletişim Sorunu

Çam Sakura Hastanesi Kalp Damar Doktoru Yerinde Yok

01 Mart 2024 08:54
Ülkünur sonuçtan hiç memnun değil

Balıkesir Atatürk Şehir Hastanesi Muayene Saatinden Önce Poliklinik Kapanması Ve Hasta Mağduriyeti

13 Mayıs 2025 00:12
Gonca sonuçtan hiç memnun değil

14 Şubat 2024 14:29