Çam Sakura Hastanesi Kalp Damar Doktoru Yerinde Yok

01 Mart 2024 08:54

Kalp Damar Cerrahi Polikliniği'ne gittim. 10:20'deki randevuma 10:25'te varabildim. Uzak bir yerden iki vasıta ile ve trafikte ilerleyerek ancak yetiştim. İsmim ekranda yazıyordu ancak ne doktor vardı ne de bölüm sekreteri. Başka bir poliklinikteki sekretere sordum, fakat bilmiyorlardı. Hastaneyi üçüncü aramamda 'hastane haklarına gidin' dediler. Oraya gittiğimde araştırmalar yapıldı; doktorun sabah az sayıda hasta bakıp ameliyata gideceği söylendi. Acaba 5 dakika bekleyemez miydi? 'Bitmeyen hastasını, bakmadığı hastasını bırakıp ameliyata gitti' deniliyor. Ben oradayken muhatap bulamadım. Acaba hayalet doktorlar mı bakacaktı? Dört tane sekreter masası ve telefon olmasına rağmen soracak bir insan yoktu. Bu nasıl bir hastane? Şimdi hastaneye gitmiş olmama rağmen, gitmemiş sayılarak 15 gün sonrasına randevu almak zorunda kaldım. Bu nasıl bir sistem, nasıl bir cezalandırma? Kaybolan vaktim ve verdiğim dört otobüs ücreti ne olacak? Tedavi de olamadım. Şikayetimi dile getirdim ama ne işe yarayacak? Şimdi de 15 gün sonrasına randevu veriliyor. Sanki hemen randevu alınabiliyormuş gibi bir durum var. Acaba ne doğru?

01 Mart 2024 08:46

Çam Sakura Kalp Damar bölümüne gittim 5 dakika geç kaldım, Doktor yok yerinde neymiş ameliyata gitmiş, bolum sekreteri de yok kimse yok soracak, hastaneyi aradım hasta haklarına gidin dediler oraya gittim aradılar ameliyattaymış, neymiş bana 30 dakika önce gelmem için mesaj gönderilmiş, saat 8:40 da aynı gün mesaj göndermişler ben ise o saatte yoldayım 2 saattir yoldayım 2 vasıtayla gidiyorum trafik var, zaten randevu zor alınıyor, neymiş 5 dakikada olsa geç kalmışım, doktor beklemezmiş, benim kaybolan zamanım, 4 otobüs parası zararım, tedavi olamamam, bozulan sinirim ne olacak, simdi 15 gün sonra randevu alacakmışım tedavi olmadığım için sistem randevusuna gitmedi diye cezalandırıyor ki gittim ne biçim düzen hastalar iyice hasta olsun alabilirse o zaman alsın kim olsun kim yaşasın galip gelen hayata devam etsin mantığı midir?

21 Kasım 2023 19:06

Çam Sakura Şehir Hastanesi Annemin Anjiyo Sonrası Yaşadığı Ciddi Komplikasyon Ve Hastane Süreci

26 Haziran 2025 14:48

02 Şubat 2024 18:47
Merve sonuçtan hiç memnun değil

02 Ekim 2023 12:25

Çam Sakura Şehir Hastanesi Kategorileri