İlgisiz Servis Ve Ayrımcılık Deneyimi

12 Ekim 2024 00:44

Bulbacks, yeni adıyla Onon olan Balıkesir Zağnos Cafe kısmı aşırı ilgisizdi. Özellikle ortada sipariş alan kızlar, 5-6 defa seslendikten sonra geldi. Kahve siparişi verdik, makine arızalı ama 'Biz sorduralım tekrar' dediler. Gittiler, 15 dakika kimse gelmedi. Tekrar seslendik, duymadılar. Yine 3 defa seslendikten sonra geldiler, 'Biz ilgili arkadaşı yönlendirelim' dediler. Bu durum 3 defa tekrarlandı. Kahve yoksa sade soda alalım dedik ama tam dinlemeden arkamızı dönüp gittiler. Ortada elinde POS cihazı ile dolaşan kıza istisnasız 10 defa seslendik, toplamda 30 dakika bakmaları için bekledik. Ek olarak 2 su siparişimiz vardı, Allah'tan onları getirdiler. Kızlar, erkekler oturduğu an saniyesinde siparişlerini aldılar, ilgilendiler. Biz kibarca 'Yoksa tamam, sorun değil, farklı bir şey alabiliriz' dedik ama görseler dahi ilgilenmediler. Ortada sipariş alan garsonlar çok ilgisiz ve kabaydı. İnsan kayıracak kişileri çalıştırmak ne kadar mantıklı? Onlar çalışıyorsa biz de kafa dinlemek için gidiyoruz, bu kadarı olmaz. Pes! 2 su siparişi için gittiğimizde kasadaki beyefendi bu durumu dinledi, memnun değilim. Çevreme sürekli 'Hadi Onon'a gidelim' diye ısrar ediyorum. Bu saatten sonra önünden dahi geçmem.

09 Ocak 2024 09:43
Nehir sonuçtan hiç memnun değil

Balbucks Altınoluk Çalışanları İlgisiz

16 Ağustos 2024 17:01
Balbucks Altınoluk Çalışanları İlgisiz
Berrin sonuçtan hiç memnun değil

Yoğun Olmayan Mekanda Kötü Hizmet Ve Yanlış Hesaplama

01 Ocak 2025 20:05
Şulenur sonuçtan hiç memnun değil

04 Şubat 2024 19:48
Kırıntı Cafe Çiğ Yemek Kötü Servis
Şule sonuçtan hiç memnun değil

20 Mayıs 2025 01:41