Bakırköy Belediyesi Florya'da Çöp Sorunu / Konteynır Eksikliği & Belediyenin Umursamazlığı

18 Nisan 2023 22:41

Yaklaşık 4 aydır gerek Bakırköy Belediyesi'ne gerekse İBB'ye iletmiş olduğum şikayetle ilgili hiçbir geri dönüş alamıyorum.

Şenlikköy Mahallesi, Harman Sokak'ta bulunan Florya Süpermarket, devamlı olarak çöplerini, ''kendi önünde durmaması için'', eğitim kurumumun önüne atıyor. Bu da yetmezmiş gibi, çöp konteynırının belediye tarafından belirlenmiş yerini değiştirerek, konteyneri da aynı şekilde kapımın önüne koyuyor.

Aynı sokakta toplamda 4 eğitim kurumuyuz.
1) Koskoca caddede tek bir çöp konteyneri var. Bakırköy Belediyesi'nden yenisini talep ettiğimizde ise ''depolarımızı çöp konteyneri bulununca vereceğiz'' diyorlar. Belediyede çöp konteyneri bile yok.
2) 4 aydır her hafta ettiğim şikayetler sonucunda zabıta Florya Süpermarket'e geldi. Sağ olsunlar direkt adımı vererek ''X kişisi hakkınızda şikayette bulunmuş'' deyip gittiler. Hiçbir yaptırımı olmadı.
3) Ettiğim şikayetlerle ilgili bir geri dönüş alamıyorum. Sokak çöp içinde.
4) Elimde kapımın önüne attıkları çöplerle ilgili, konteynerin yerini değiştirdiklerine dair ve zabıtanın gelip hiçbir şey yapmamasına ilişkin bir çok açıdan kamera kaydı mevcut.

Belediyeler artık biraz çalışmayı denemeli.

Bakırköy Belediyesi Zabıta Biriminde Alevilere Yönelik Ayrımcılık Ve Saygısızlık İddiası

30 Kasım 2025 13:32

Bitmeyen Kanalizasyon Çilesi: Bakırköy'de Hayat Durdu