Bajaj Stop Etme Sorunu, Durduk Yere Motor Blogu Sökümü

17 Nisan 2024 19:3411.111

Dominar 250 d marka motosikletimi alalı 3-4 ay oldu. Şu anda 6-7 bin kilometre arasında ve motosikletim durduk yere stop etmeye başladı. Motosikletim garanti kapsamında olduğu için başka bir tamirciye göstermedim. Ancak bana elektrikle ilgili bir sorun olduğunu, akünün kablolarında problem olduğunu söylediler. Garanti kapsamında bayiye götürdüm ve bir gün sonra motosikletimin motor bloğunun söküldüğünü öğrendim. Fakat benim motosikletimde elektronik bir sorun var; sadece marş basmıyor, ancak motoru Elle vurdurunca normal şekilde çalışıyor.
Giderken hiçbir sorunu yok, ancak gazı kestiğim zaman motor stop ediyor. Buna rağmen servis, motor bloğunu söküp kompresörün bitik olduğunu söyledi. Ancak bitik bir kompresörle motosiklet çalışmaz; ben motosikleti çalışır halde oraya götürdüm.
Servistekilerin dediğine göre kompresör bitmiş ve piston da sorunluymuş. Motosikletim daha yeni, 2024 model ve 6-7 bin kilometrede. Şu anda sadece Elle vurdurarak çalıştırabiliyorum.

9 Temmuz 2025 02:05

Titreşimden dolayı - kutup başı genelde gevşiyo. Şase alamadığı için de kesiklik yapıyor böyle aküye bakın düzelir.

9 Temmuz 2025 02:04

Akü babacım akü sıktır - kutup başını yoksa aküyü değiştir.

31 Mayıs 2024 14:33

Aynı durum ben de de mevcut. Sorunu çözebildiniz mi?

Bajaj Dominar 250 D / 2024 Model

10 Ağustos 2024 15:0710.082

2024 model Bajaj Dominar 250 D model motosikletim, yavaşlatmak isterken debriyaja bastığımda stop etmeye başladı. Bu dur...

1 Yorum

Kamuran
Bajaj 2025 Ns125 Durduk Yere Gaz Kesme Stop Etme Ekran Gitme Sorunu

Bajaj 2025 Ns125Durduk Yere Gaz Kesme Stop Etme Ekran Gitme Sorunu

Taha
Bajaj Pulsar N 160 Gaz Kesme Sorunu!

Bajaj Pulsar N160 Gaz Kesme Sorunu!

Can

Öne ÇıkanKonular