Bajaj Dominar 400 Akü Problemi

19 Ocak 2024 23:048.844

Bajaj Dominar 400 motorumda akü problemi kronik olmasına rağmen, 5 aylık ve 1300 km kullanılmış motora 'km düşük, yeterli kullanmadınız' diyerek aküyü garanti kapsamına almadılar. Firma ile görüştüğümde 'günde 10 km'den az kullanmışsınız' gibi bir gerekçeyle ücretli değişim talep ettiler.

1 Şubat 2024 15:39 (Şikayetten 12 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Konunun değerlendirmeye alınarak çözüme kavuşturulabilmesi/tarafınıza bilgi verilebilmesi ve yardımcı olabilmemiz için Talep-Öneri ve Şikayetlerinizi aracınızın şasi motor numarasını - servis bilgilerini ve talebinizi detaylı şekilde belirterek iletmenizi rica ederiz. Saygılarımızla Satış Sonrası Hizmetler Müdürlüğü Kuralkan Bilişim Otomotiv San. Ve Dış Tic. A. Ş.

3 Şubat 2024 05:45

001A599763030 no lu başvuru ile başvurulmuş olup firma tarafından reddedildi

Zafer
Zafer
13 Mart 2025 09:27

Aynı sorun bende de var. Sıfır motor alıyorsun bitik akü gönderip arkasında da durmuyorlar. Yazık gerçekten bugün iyi bir akü 3-4 bin tl ben hakkımı helal etmiyorum

Benzer Şikayeti Var
20 Eylül 2024 23:25

Ben ucuz da olsa satacağım motoru mt25 alırım daha iyi Bajaj kalitesiz bir marka olduğunu kanıtladı ve satış sonrası yok denecek seviyede kötü seviyelerde şu anda, çinli ve Hint motorlar arasında bir fark vardı artık o da kalmadı bence

Eda
Eda
22 Ocak 2024 13:32

Herhalde herkes aynı yalanı söylüyor bende geçen hafta bende gittim aynı şeyleri bana da söyleyip akü parası aldılar

Baran
Baran
30 Eylül 2025 17:004.054

Garantisi devam eden Bajaj Dominar 400 ug motorumda belirli bir km kullanım sonrasında arka kuyruk kısmında grenaj tırna...

Bakım Sonrası Arıza Ve Garanti Kapsamı Sorunu

Emirhan
Emirhan
8 Temmuz 2025 14:294.492

Merhaba, Dominar D400 motorum 10 bin bakımından 2 bin kilometre sonra arıza yaptı. Yetkili servise götürdüğümde 50 bin l...

Bakım Sonrası Arıza Ve Garanti Kapsamı Sorunu

Kamuran
Bajaj 2025 Ns125 Durduk Yere Gaz Kesme Stop Etme Ekran Gitme Sorunu

Bajaj 2025 Ns125Durduk Yere Gaz Kesme Stop Etme Ekran Gitme Sorunu

Taha
Bajaj Pulsar N 160 Gaz Kesme Sorunu!

Bajaj Pulsar N160 Gaz Kesme Sorunu!

Can
Bajaj Pulsar RS200 Sol Grenaj Açılma Problemi