Bahnur Çocuk Giyim Ürünleri Küçük Belleri Dar

19 Ocak 2024 16:24

2 buçuk yaşındaki bebeğime 3 tane bluz 6 tane alt pijama verdim bu sayfadan. İlgi ve alakalarına bir şey diyemem ilgilendiler. Ama üstleri 4 yaş altları 5 yaş vermeme rağmen ne üstler oldu ne de altlar. Belleri çok dar pijamaların üstler de kısa ve boyuna esneyen bir kumaş değil. Bir depremzede olarak iademiz yoktur dedi direk. Ama ben olsaydım satıcı olan, ne olursa olsun yardımcı olurdum çünkü bizim yaşadıklarımız az uz şeyler değildi. Yardımcı olabilirdi ben ürünleri yollardım kendisi de bana ibana paramı yollayabilirdi. Ben Allah'a bıraktım yalan söyleyecek halim yoktu bana inanmadı. Beğenip sabırsızlıkla beklediğim ürünlerin olmadığına inandıramadım. Allah herkese karşı tarafın halinden durumundan anlayacak vicdan merhamet versin diyorum başka da bir şey diyemiyorum.

profile profile
19 Ocak 2024 17:33 (Şikayetten 1 saat sonra)

Gerekli çözümleri size sunduk ancak siz hiçbir şey kabul etmeyip buradan yazmayı tercih ettiniz. İyi günler

Sedef
Sedef
19 Ocak 2024 18:52

Sunduğunuz çözüm sizin olsun. Sayfanızda erkeğe dair nevar bir aldıklarım var. Çoğunluk kız bebeklere. Bana değişim diyorsun tutmuşsun en son 5 yaşa kadar var dedin onu da gönderdin onun bile belinin resmini attım sana. Haksız kazanç Allah merhamet versin.

06 Şubat 2024 14:41
Moda Çocuk Hatay Ürünler Hatalı Müşterilerle İletişim Yok
Melissa sonuçtan hiç memnun değil

Melissa
16 Haziran 2024 12:58
Seher sonuçtan hiç memnun değil

Kalitesiz Ürün Ve İlgisiz Müşteri Hizmetleri

23 Ekim 2024 00:35