Bahçeşehir Koleji Bahçeşehir Adana Kampüsü'nde Eğitimde Yaşanan Sorunlar Ve Mağduriyet

28 Ağustos 2024 15:1811.860

Bahçeşehir Adana kampüsü. Anasınıfında kızımız bilimsel yaklaşım adı altında 1. Sınıfta deneyimli bir öğretmenle başlaması danışmanlık alması gerekir. Öğütleri üzerince rapor düzenlemelerine rağmen 1. Sınıfa öğretmen tercih şansı sunmadan, 2023 mezunu bir sınıf öğretmenine öğretmenimize kampüse ve ilk defa başlayan birine zorunlu tercih olarak kabul etmiyorsanız ücretimizin iadesini alıp başınızın çaresine bakın, müdürümüz İstanbul'da. Dilekçenize olumlu yanıt veremiyoruz,
Okulumuzun politikası bu yönde gecen yılkı müdürler yok onların raporları kurumumuzda bu yılki kampüs müdürü tarafından geçerli sayılmıyor diyerek. Çocuğum stresli yapısının üzerine gidilerek bilinçli şekilde mağduriyet oluşturulmuştur.
Noterden ihtarname çekip genel merkezle iletişim için talep oluşturdum. Kampüs müdüründen ve müdür yardımcılarından ve kurumdan ayrıca manevi tazminat davası açma süresindeyim.
Kurumun bize yansıtılan politikası paranı ver her şeye boyun ey standardımız kurumsallığımız yok modundan

24 Temmuz 2025 05:48

Tüm kampüsler de benzer sorunlar

Bahçeşehir Koleji Dr. Burhan Kara Kampüsü Haksızlıkları

13 Temmuz 2023 12:3834.274

Öncelikle çözüm bulunması ile ilgili bir sorunum yok çünkü sorunu kendimiz radikal karar alarak kendimiz çözdük Bahçeşeh...

8 Destek

Bahçeşehir Koleji Beylikdüzü Veliyi Ciddiye Almıyor.

27 Ekim 2023 01:0229.639

Bahçeşehir Koleji Beylikdüzü kampüsünde iki çocuk velisiyim. Oğlum 4 yıldır, kızım 3 yıldır bu okuldalar. Kızım anaokulu...

Öne ÇıkanKonular