Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi Randevu Ve İletişim Sorunları Hastane Deneyimimi Zorlaştırdı

09 Temmuz 2024 10:51

Üroloji bölümünden Doktor M**** D*****'in hastasıyım. Doktorumdan çok memnun olduğum için uzak bir yerden geliyorum. Aktif mesane sendromum var ve 6-7 ayda bir gelip botoks yaptırıyorum. Son randevumda o kadar zorlandım ki; muayene randevusu alındıktan sonra botoks randevusu veriliyordu. Tahlil verdim ve sonuç için telefonla randevu alınamıyormuş, illa benim gelmem gerekiyormuş. İşten 20 gün sonra fırsat bulup geldim, bu sefer de iğne gelmemiş. Neden aramadınız diye sorduğumda, dün aradım ama ulaşamadım dediler. Sistemde numaramın son rakamı değişmiş, nasıl olur diyorum, bilmiyorum diyorlar. Bu numara var, iyi de ben daha önce aranıldım bu hastaneden ve yine botoks için yaklaşık iki yıllık hastasıyım. M**** Bey'in sürekli aynı işlemi yapıyoruz. Bizler özel sektörde çalışan insanlarız, sık sık izin alıp gelemiyoruz hastanelere ve hastanenize gelmem tam tamına 1 saat 45 dakika sürüyor. Kim sorumluysa lütfen bulunsun. Başhekimliğe inemedim çünkü işe yetişmem gerekiyordu ki bir dahaki izni rahat alabilmek için.

Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Asistan Ve Hocanın Sorumsuzluğu

16 Kasım 2023 15:39
Çiğdem sonuçtan hiç memnun değil

Kocaeli Üniversitesi Hastanesi Randevu Sistemi Ve Telefonla Ulaşım Sorunu

25 Eylül 2024 15:26