Seren sonuçtan hiç memnun değil

Bağcılar Eğitim Araştırma Hastanesi Ameliyat Süreci Sorunları

19 Kasım 2024 21:43

14 Kasım'da Bağcılar Devlet Hastanesi'nde yatışım oldu. 15 Kasım'da safra kesesi ameliyatı için saatlerce bekledim. Genel cerrah servis katında saat 3'e kadar aç bırakıldım ve 3'ten sonra ameliyatınız iptal dediler. Doğru düzgün bilgi vermiyorlar. Ben, *** doktor ameliyat edecek sanıyordum. Ben sormasam bilgisini bile vermiyorlar. İlk başta, sizin ameliyatınızı uzman *** yapacak dediler, sonra **** yapacak dediler. Sormasam zaten sıfır bilgi. Saat 3'te ameliyat iptal dediler. Kaç kere gittim, insanların canlarını bu kadar hafife almayın. İnsanlar dalga geçer gibi bilgi vermiyorlar. Aç aç bekletiyorlar, o da yetmezmiş gibi beni 2 Aralık'a ameliyat randevusu veriyorlar. Devleti devlete şikayet ediyorum. Bir cevap ya da bir şey olacağını da düşünmüyorum çünkü bu ülkede adalet yok. Bağcılar Devlet Hastanesi'nde bir yönetici bile yok. Gerçekten bu ülkede yaşadığım için iliklerime kadar isyan ettim.

Seren
25 Kasım 2024 15:06

14 Kasım'da Bağcılar Devlet Hastanesi'nde yatışım oldu. 15 Kasım'da safra kesesi ameliyatı için saatlerce bekledim. Genel cerrah servis katında saat 3'e kadar aç bırakıldım ve 3'ten sonra ameliyatınız iptal dediler. Doğru düzgün bilgi vermiyorlar. Ben, *** doktor ameliyat edecek sanıyordum. Ben sormasam bilgisini bile vermiyorlar. İlk başta, sizin ameliyatınızı uzman *** yapacak dediler, sonra **** yapacak dediler. Sormasam zaten sıfır bilgi. Saat 3'te ameliyat iptal dediler. İnsanlar dalga geçer gibi bilgi vermiyorlar. Aç aç bekletiyorlar, o da yetmezmiş gibi beni 2 Aralık'a ameliyat randevusu veriyorlar. Devleti devlete şikayet ediyorum. Bir cevap ya da bir şey olacağını da düşünmüyorum çünkü bu ülkede adalet yok. Bağcılar Devlet Hastanesi'nde bir yönetici bile yok. Gerçekten bu ülkede yaşadığım için iliklerime kadar isyan ettim.

Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Cumhuriyet Üniversitesi KBB Servis Saçmalık

19 Şubat 2024 19:55

10 Ekim 2024 12:39

Hastanede İlgisizlik Ve Belirsizlik

04 Mart 16:43
Mehtap sonuçtan hiç memnun değil

Gülhane Eğitim Ve Araştırma Hastanesi (GATA) 3 Ay Bekleyiş Sonrası İptal Edilen Ameliyat Ve İlgisiz Doktorlar

23 Mayıs 2024 15:11
Amine sonuçtan hiç memnun değil

Doktorun İlgisizliği Ve Yanıltıcı Yaklaşımı Mağduriyet Yarattı

18 Ağustos 13:42