Bilal sonuçtan hiç memnun değil

Azizoğlu Renault Yetkili Servisi İlgisizliği

18 Haziran 2023 12:41

Ankara'daki 3 büyük Renault servisinden biridir bura. Ben de büyüklüğünü bildiğim için kaza yapmış aracımı buraya getirdim.
Aracımın hareket etmesi ile ilgili bir sorun yoktu. Arka tampon 1 parça, arka sağ sis farı değişmesi, park sensörleri in de kontrolü gerekiyordu.
İlk gittiğimde kasko eksper, hasar tespit, parça sipariş ve parça gelmesi tam 2 hafta sürdü. Parça geldikten sonra da tam 15 gün aracı teslim almak için bekledim.
Aracımın en fazla 4-5 günlük işi varken servis yoğunluğundan kaynaklı tam 15 günde alabildim.
Altımda kaskodan aldığım İkame araç olduğu için benim Azizoğlu ile ilgili bu konuda şikayetim yok aslında.
03122527070 iletişim numarasıdır. Arayın bu numarayı göreceksiniz zaten. Acaba kaç aramada santral görevlisi açacak telefonunuzu. Diyelim şanslı gününüzdesiniz ve 3-5 aramada ulaştınız. "hasar birimi ile görüşmek istediğinizi" söyleyiniz. Ve sonucu görün. İmkanı yok yetkiliye ulaşmanıza.
Yetkili işini yapmıyor değil ha, aman yanlış anlamayın. (işini de gayet iyi yapıyor bu arada) Benim gibi Azizoğlu büyüktür diye aracını getiren onlarca Müşteri var. İçerisi de araç dolu zaten bunu rahatlıkla görebilirsiniz.
Ancak bütün bunların yanında muhatap olacağınız kişi miktar sadece 1. Nasıl yetişsin bu bir kişi yoğun trafiğe.
Yazıktır, günahtır. İsminiz bu kadar büyükse ona göre eleman miktarı bulundurması gerekir firmanın.
Aracımın durumunu görmek için servis bölümünü gezdiğim de ise gördüğüm manzara daha kötüydü maalesef.
Az önce yazdıklarım servis içerisinde de geçerli. Bir yığın araç var ama çalışan usta, işçi sayısı o kadar az ki!
Sorunun adı: Yetersiz personel sayısı.
Sonuç ortada. Ben basit bir derdi bile ancak 2 hafta da çözdüklerini gördüm, yaşadım.
Bu arada ben bu satırları yazdıktan sonra hasar tespit de görevli yukarıda bahsettiğim Gonca Hanım ın da işten ayrıldığını öğrendim.
Sebebi malum değil mi?
Tek kelime ile kaçtı kendisi.
Aracımı alıp Tüv Türk e muayeneye götürdüm 2 gün sonrasında. Görevli kaputu açtığında ön ızgara ile radyatör arasında bir adet yıldız tornavida unutulmuş olduğunu gördüm şaşkınlıkla.
Böyle bir sorumsuzluk, işi kontrol etmeme olabilir mi? O tornavida bulunduğu yerden düşecek olsa aracımın triger kayışını koparması veya radyatör pervanesine zarar vermesi işten bile değildi. Kontrol uzmanı "çok şanslıymışsınız" dedi.
Okuyuculara uyarımdır. Lütfen Azizoğlu na Gitmeyi düşünüyorsanız da birkaç kere düşünerek karar verin. Hiç kimsenin aracı ucuz değil ve böylesine bir ilgisizliği sorumsuzluğu hak etmiyor.

12 Ağustos 2024 12:41
Gülçin sonuçtan hiç memnun değil

Mais Ankara Renault Mais’in Birilerinin Elinde Babalarının Çiftliğine Dönmesi

Gülçin
12 Ağustos 2024 12:51
Mais Ankara Renault Mais’in Birilerinin Elinde Babalarının Çiftliğine Dönmesi

11 Aralık 2024 14:46
İzkar Otomotiv Ford Yetkili Servisinde Tekrarlayan Onarım Sorunları
Muammer sonuçtan hiç memnun değil

28 Ağustos 2023 19:38

31 Mayıs 2023 09:29