28 Temmuz 2023 18:28

Instagram'da ayselisiktassarim adlı sayfadan 2700 TL'ye elbise sipariş verdim. Kişiye özel dikim yaptıklarını iddia edip örnek bir fotoğraf gösterip kol detayını bu şekilde yapar mısınız dediğimde yaparız dediler ve sipariş verdim. Gönderilen ürünün kolları ne benim örnek gösterdiğim fotoğrafla alakası var ne de kendi sayfalarındaki orijinal model ile. Ürünü kargolamadan fotoğraf göndermelerini rica etmiştim fotoğrafta göndermemişlerdi. Ürün bu şekilde hiç hoş durmuyor mağduriyetimi gidermelerini istedim çözüm odaklı yaklaşmadılar ve kargo ücretlerini benim karşılamam gerektiğini söylediler. Mağduriyetimin giderilmesini istiyorum.

09 Eylül 2023 16:39

Instagram'da ayselisiktassarim adlı sayfadan daha önce aldığım elbise ve sorun yaşadığım konu hakkında burada şikayette bulunmuştum. Şikayetim üzerine beni 1 ay sonra arayıp şikayetimi kaldırmam karşılığında güya para iadesi yapacaklarını söylediler. Sipariş verdiğim ürün ile bana gelen ürünün kolları birbirinden çok alakasızdı. Ürün elime ulaştığında sayfa ile iletişime geçip ürünün kollarının düzeltilmesini istedim ilgilenmediler mesajlara bile cevap vermediler. Sipariş verene kadar çok ilgililer fakat sipariş sonrası sorun olduğunda ilgi sıfır mesajlara bile cevap vermiyorlar. Baktım para iadesi falan yaptıkları yok iletişime geçtim kendi kendileriyle çelişen saçma sapan bahaneler sunuyorlar. Tam bir dolandırıcı sayfa. Müşteri memnuniyeti sıfır. Çözüm odaklı asla değiller. Paranızın çöp olmasını ve elinizde giyemeyeceğiniz bir elbise kalmasını istiyorsanız bu sayfadan alışveriş yapın. Aksi takdirde asla tavsiye etmiyorum hakkımı da helal etmiyorum.

Ek

Merve sonuçtan hiç memnun değil

10 Eylül 2023 22:31

14 Eylül 2023 14:15

13 Şubat 2024 21:12

Defolu Ürün Ve Kargo Ücretleri Nedeniyle Mağduriyet Yaşadım

10 Temmuz 2025 11:14

Asilnur Moda Mağduriyetimin Çözümü İçin Hiçbir Adım Atmadı!

05 Ağustos 2025 20:55