Sabri sonuçtan çok memnun

Yanlış Marka Tüp Gaz Teslimatı Ve Güven Sorunu

Yanlış Marka Tüp Gaz Teslimatı Ve Güven Sorunu
15 Kasım 2024 23:42
Sabri'nin Teşekkür Mesajı
“Merhabalar, öncelikle 444 4 999 müşteri hizmetlerinde Handan hanımın nazik ve kibar davranışından ve Bayiinin yalan beyanına (güya tüpü değiştirmek için evime gelmiş kimse yokmuş.) rağmen ilgi ve alakasında ötürü teşekkür ederim. 14 kasımda sipariş ettiğim Aygaz markalı tüpü 20 kasımda teslim edildi. Ayrıca Handan hanımın tutumundan dolayı Aygaz a teşekkür ederim. Her zaman ki gibi Aygaz kullanmaya devam edeceğim.”

14 Kasım'da, Aygaz Mobil'den 12 kg'lık tüp gaz siparişi verdim. Teslimat saat 18.00 olmasına rağmen saat 14.08'de getirdiler. Evde olmadığım için site görevlisine teslim edildi. Akşam eve gelince tüpün üzerinde 'Algaz' yazdığını fark ettim. Teslim eden kişiyi aradım. Aygaz'a ait olduğunu söyledi. Ben de güvendim, tamam dedim. Markayı ilk defa duyduğum için sonraki gün internetten baktım; lakin öyle bir marka bile yoktu. Hemen 444 4 999 müşteri hizmetlerini aradım, durumu izah ettim. Böyle bir markalarının olmadığını, tüplerde sadece Aygaz yazıldığını ve bayiye ileteceklerini, tüpün değişeceğini söylediler. Ben Aygaz'a güvenerek sipariş verdim. Tüpü değiştirmediğiniz takdirde Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım.

16 Kasım 2024 14:27 (Şikayetten 14 saat sonra)

Değerli Müşterimiz; Markamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Konuyu hassasiyetle ele alacağımızdan emin olabilirsiz. Şikayetinize istinaden Çözüm Merkezimiz sizinle en kısa sürede iletişime geçecektir. Saygılarımızla.

18 Kasım 2024 17:23

Müşteri hizmetlerinden Handan hanım, tüpün değişmesi için gerekli desteği vereceğini söyledi. İl sorumlusu aradı o da değişim için bayi yönlendireceğini söyledi. Bayii aradı biraz konuştuktan sonra arkadaşları yönlendireceğini söyledi. Sonuç tüp değişmedi. Müşteri hizmetlerini arıyorum en kısa sürede döneceğiz diyor. Ben bu işin peşini bırakmayacağım.

20 Kasım 2024 12:11

Nurdan sonucu yetersiz buldu

Nurdan
24 Nisan 2024 16:26
Aygaz Ev Tüpü Teslimat Şikayeti
Buse sonucu yetersiz buldu

Aygaz Sipariş Teslim Edilmedi, Para İadesi Yapılmadı, Müşteri Hizmetleri Yetersiz

Buse
12 Haziran 2025 15:24
Cansel sonuçtan hiç memnun değil

Aygaz Belirtilen Saatte Teslim Edilmeyen Tüpgaz ve İlgisiz Müşteri Hizmeti

Cansel
20 Ağustos 2025 16:16
İlgaz sonuçtan çok memnun

İlgaz
30 Temmuz 2023 15:56
"Kısa sürede sorunum çözüldüğü için teşekkür ederim"
Bayisine Söz Geçiremeyen Aygaz Firması Şikayeti