Aygaz 400 TL'lik Gaz 60 Km'de Bitti!

09 Şubat 2024 23:21

Yenikent Petrol Sunpet'ten 400 TL'lik gaz aldım ve 60 km sonra bitti. Nasıl oluyorsa istasyona gittim, durumu anlattım ama patron, üslubunu ve saygıyı bilmeyen bir adam. Durumu anlattım, 'Senin arabanı göster' diyor. Biz ilk kez LPG alıyor değiliz. İstasyondaki çalışanların iş yeri sahibi sanki yüksek sesle konuşmayı peşinde, bağırıp çağırıyor. Böyle bir şey yok, ya 60 km'de 20 küsur litre biter mi? Ya pompadaki basınç saatleri 1 barın altına düşüyor, bunu dediğimde gözleri döndü. 'Git, kime şikayet edersen et' diyor. Aracımı kontrol ettirdim, bir sorun yok. Nasıl olacak bu? Opet'ten, Sunpet'ten kesinlikle LPG almam. Bırakın LPG'yi, araba bile yıkamam. Önüne gelene bayilik verilmez. Parasını veren herkes 'Al sen bayi ol' dememeli.

10 Şubat 2024 13:07 (Şikayetten 13 saat sonra)

Değerli Müşterimiz; Markamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Konuyu hassasiyetle ele alacağımızdan emin olabilirsiz. Şikayetinize istinaden Çözüm Merkezimiz sizinle en kısa sürede iletişime geçecektir. Saygılarımızla.

12 Şubat 2024 13:22

Kaç gün oldu kimse bir şey yapmadı Aygaz dan bunu beklemezdim ama daha kesinlikle tavsiye etmiyorum artık hafta sonu 200 TL ile 90 km yol yaptım ve o gün Aygaz dan 400 TL ile 60 km yapamadım neden se

Opet Aygaz Fethiye Dalaman Acarlar Unvanlı Akaryakıt İstasyonu Mağdur Etti

Hakan
27 Haziran 2024 21:48
Hakan sonuçtan hiç memnun değil

LPG Yakıt Alımı Sonrası Araç Arızası

Hakan
22 Kasım 2023 02:13
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

22 Kasım 2023 00:38
Aygaz Fulya İstasyon Çalışmayan Pompa
Tolga sonuçtan hiç memnun değil

Tolga
02 Mart 2025 00:39
Cihan sonuçtan hiç memnun değil

Cihan
18 Ağustos 2024 22:29