Sercan sonuçtan hiç memnun değil

12 Mayıs 2024 23:39

08.04.2024 tarihinde, Pazartesi günü bayram arifesinde, Ayakkabı Dünyası Outlet Center İzmit mağazasından 2.299 TL karşılığında Provoq marka erkek ayakkabısı satın aldım. Aldıktan sadece 12 gün sonra, ayakkabılardan bir tanesinin (sağ ayak) derisinde çatlama meydana gelmiş ve kötü bir görüntü oluşturmuştur. Sadece 3 kez giydiğim bir ayakkabıda bu görüntünün oluşması, bir tüketici olarak beni üzmüştür. Mağazaya ayakkabıyı değiştirmek için götürdüğümde, ayakkabının incelemeye gönderileceği ve 21 günlük bir süre zarfının olduğu tarafıma iletilmiştir. Ayakkabı, 20.04.2024 tarihinde incelemeye gönderilmiş ve tarafıma, imalattan kaynaklanan bir hata olmadığı ve bu nedenle iade ya da değişimin olmayacağı 21 gün sonra yazılı olarak bildirilmiştir. Ayakkabılar arasındaki farkı görsel olarak da sizlere yolluyorum. Mağduriyetimin giderilmemesi halinde Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım.

13 Mayıs 2024 00:04 (Şikayetten 24 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebiniz tarafımıza ulaşmış olup, en kısa sürede sizinle iletişime geçilecektir. Saygılarımızla, Ayakkabı Dünyası Müşteri Deneyim Takımı

13 Mayıs 2024 11:34

Değerli Müşterimiz, Öncelikle markamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. İletişim bilgilerinizden tarafınıza ulaşamadık. Bize ulaşmanızı önemle rica ederiz. Saygılarımızla, Ayakkabı Dünyası Müşteri Deneyim Takımı

Sercan
Sercan
13 Mayıs 2024 11:44

Ulaştınız görüştük 2. İnceleme talep etmemi söylediniz. 1 ay sonra olumsuz gönderilen sonuç için tekrar 1 ay beklemeyeceğim. Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım. 12 günlük ayakkabıda beklentim değişim ya da iade ile sonuçlanacağıydı. 2.300 TL verdiğimiz ayakkabıda sonuç hüsran.

Emre sonuçtan çok memnun

30 Aralık 2023 17:16
"Elif hanıma ilgisi için teşekkür ediyorum."
Recep sonuçtan hiç memnun değil

12 Aralık 2023 18:38
Ayakkabı Dünyası'nın Ürünü Provoq Marka Ayakkabı Sorunu