Axa'ya Mağduriyeti' Şikayet!

03 Nisan 2023 12:35

23.08.2021 Yılında eşime Axa Sigortadan doğum teminatlı tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırdık. Poliçe no:5732770-1-0. Geçen sene Ağustos ayında tekrar poliçeyi yeniledik. Daha sonra eşim hamile kaldı. Poliçe ilk yapılırken ve yenilenirken Pendik Emsey Hastanesi ile Axa Sigortanın anlaşması mevcuttu. Bizde bunu göze alarak poliçeyi yeniledik. Şimdi hastaneden 10.04.2023 tarihinden itibaren Axa ile anlaşmalarını bitirdiği bilgisini aldık. Planlanan doğum ise 21 Nisan ve sonrası. Axa sigortaya 1 aydır acentemiz üzerinden durumu iletmemize rağmen maalesef geri dönüş olmamıştır. Durumun doğum olması ve bütün rutin kontrollerinin aynı hastane ve doktorda olmasını göz önüne alarak acil bir şekilde sorunumuzun çözülmesini rica ederiz.

03 Nisan 2023 12:36 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Sn. O. tarafından siteniz aracılığı ile yansıyan şikayet konusu, Şirketimiz tarafından değerlendirilmeye alınmıştır. Konu hakkında ayrıca bilgi aktarımı sağlanacaktır. Saygılarımızla, AXA SİGORTA A.Ş. Müşteri Şikayet Yönetimi

07 Nisan 2023 11:27

Axa Sigorta İnmemiş Testisi Doğuştan Hastalık Olarak Değerlendirerek Red Kararı Verdi

04 Mart 13:09
axa-sigorta-inmemis-testisi-dogustan-hastalik-olarak-degerlendirerek-red-karari-verdi-1.pdf
Gültekin sonuçtan hiç memnun değil

Axa Sigorta Hasarsızlık İndirimi Yanlış Basamak Ve Şeffaflık Eksikliği

Gültekin
06 Şubat 15:40
Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Sağlık Sigortasında Yüzde 100 Prim Artışı Müşteri Sadakatini Zedeliyor

18 Aralık 2025 23:29
Başak sonuçtan hiç memnun değil

Yenileme Talebine Alternatif Sunulmadan Poliçemiz Sonlandırıldı

12 Aralık 2025 12:27