Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Edremit Avox Servisi TV Yi İç Etti

01 Şubat 2024 11:58

32inc 3282 model bir Awox TV mız vardı vardı diyorum çünkü Edremit Avox Servisi sayesinde yok oldu. 2022 yılının Haziran ayında stand-by ledi yanıp sönmeye başladı ve açılmıyordu. Akçay esnafıyım TV ci bir arkadaşa götürdüm oda Philips servisi abi ben bunun servisi ile konuştum arızayı da söyledim yazılım atılacakmış ama oraya gitmesi gerek dedi. Tamam dedim. Götürdüm durumu anlattım evet konuştuk hallederiz 50 TL dedi ve teslim aldı.
Birkaç gün sonra aradı sizin TV nin ana kart bozukmuş elimde uyumlu bir ana kart var takıyorum 350 TL dedi. İş nedeni ile il dışındaydım dükkana bırakabilirsin eşim var kartla ödeme yapar dedim. Servis aracım ve pos cihazım yok dedi. Kardeşim Avox forumlarından arızayı araştırmış ve yazılım olduğunu öğrenmiş. Farklı bir ildeki Avox servisini aramış stand-by ışığı sürekli yanıp sönüyor açıyoruz sinyal yok diyor demiş. Aradığı serviste yazılım demiş ana kart olsa açılıp sinyal yok demez demiş. Kardeşimde müşteri hizmetlerini arayarak durumu anlatmış müşteri hizmetleri tamam ilgileniyoruz deyip kapatmış telefonu artık arayıp ne dedilerse servise beni aradı ve resmen bağırmaya başladı. İş seyahatim bitti geri döndüm TV yi almaya gittim iş bu raddeye gelince biz o anakartı söküp başka TV ye taktik dedi. Tamam benimkinide yap dedim 650 TL o ana kart ikinci eldi dedi. TV yi kurtarayım diye tamam deyip 350 TL verdim. Bekle Allah bekle ses yok arıyorum dışarıdayım ofise geçince ararım diyor sürekli aramıyor vs derken 1 yılı geçirdi. Sonra abi senin TV nin panelde bozukmuş dedi. Ben teslim ettiğimde kedi yanıp sönüyordu ekrandada sinyal yok yazıyordu. Açınca sen önce yazılım sonra ana kart dedin. Anakartı değiştirince çalıştı dedin en başta diyordun dedim. Evet çalıştı bende anlamadım. Bir boşlukta tekrar bakacağım vs dedi. Kapadı yine geri dönüş yok. Tekrar aradım panel sipariş verdim. Fabrikadada kalmamış bu panelden bekliyorum. Çözeceğim senin işini dedi yine dönüş yok derken süreç uzadı gitti. Sonrasında aramalara bakmadı. Bakınca il dışındaydım cenazedeyim vs diye diye bizim TV yi sanırım parça parça sattı diye düşünüyorum. Çünkü son görüşmemizde ben biraz fazla yüklenince tamam yemedik malını toplar çalıştırır haber veririm dedi. Şimdi kim suçlu servis mi bu tarz servislere belge veren mi?

05 Şubat 2024 08:22 (Şikayetten 3 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Firmamıza gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz. Talebinizle ilgili sizinle en kısa süre içerisinde iletişime geçeceğiz. Saygılarımızla, AWOX Müşteri İletişim Merkezi

06 Şubat 2024 13:01

Servisle görüşüp geri dönecektiniz ne oldu?

Ali sonuçtan hiç memnun değil

Ali
25 Eylül 2024 23:37
Awox Servis Yok Bozulursa Çöpe Atın
Eray sonuçtan hiç memnun değil

Eray
16 Mayıs 2024 13:49
Kubilay sonuçtan hiç memnun değil

Kubilay
15 Nisan 2025 20:29

Tulay
18 Temmuz 2023 15:31
Emre sonuçtan hiç memnun değil

Awox Marka Televizyonumuzun 4 Seferdir Işık Bitmesi Sorunu Yaşıyoruz.

Emre
18 Eylül 2024 19:15